Hocam Bitdefender indirdim virusleri temizledim sorun çözüldü.Bilgisayarcı yapsın o halde. Basit bir şey zaten.
Hocam Windows dosyalarında eksik bozuk programlar veya dosyalar varsa düzelir ama donanım olarak SSD HDD RAM de sıkıntı varsa mavi ekran devam eder.
5 tane minidump dosyası atmıştım aynı gün açtığım konuda.Düzelmez, illa atacaksan format at sonra mavi ekran alınca dosyaları yolla yardımcı oluruz.
O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla.5 tane minidump dosyası atmıştım aynı gün açtığım konuda.
Tamamdır.O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla.
O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla.
drive.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.