Format atma takıntısı

Dostum ben de eski bilgisayarıma hep yapıyorum bunu, canım sıkılınca yaz ISO'yu at formatı. Şu ana kadar DeepinOS (4 kez), Ubuntu (2 kez), Linux Mint (3 kez), Pardus (5-6 kez), Windows 7 (1 kez), Windows 10 (saymadım 10-15 olmuştur), Windows 11 (3 kez). Artık USB'nin yazma/okuma hızı yerin dibine girdi. Eğer bilgisayarın UEFI-GPT ise bütün işletim sistemlerini dualboot olarak kur.
 
Son düzenleme:
Senin sürekli Windows kurma takıntın var, benim Windows kurmama durumum var. Yani uzun süre aynı sistemde kalıyorum. İşletim sistemini kurduktan sonra yıllarca kurulum yapmıyorum. Örneğin 2017'nin Nisan ayında Windows 10 kurdum. Ondan önce ne zaman kurduğumu hatırlamıyorum fakat 2017'de Windows kurma amacım Windows'un bir dosyasını yanlışlıkla silmemdi. Bir sonraki kurulumu sistem yükselttiğim için 2020'nin Ocak ayında yaptım.
 
2 yıllık bilgisayarıma sadece bir defa temiz kurulum yaptım, o da montajını ilk yaptığımda. Windows 11'e dahi yükseltme ile geçtim. Çiçek gibi de çalışıyor sıfır sıkıntı. Nasıl üşenmiyorsunuz?
 

Geri
Yukarı