An itibari ile malwarebytes taraması bitti. 42 tehdit, 428 olay var. Raporu sunacağım, birazdan internetim düzelmiş mi diye 1-2 test yapacağım. Diğer antivirüsleri de deneyip sonucu buraya bildireceğim. 42 Tehdidin muhtemelen 30 u felan goodbyedpi.
An itibari ile malwarebytes taraması bitti. 42 tehdit, 428 olay var. Raporu sunacağım, birazdan internetim düzelmiş mi diye 1-2 test yapacağım. Diğer antivirüsleri de deneyip sonucu buraya bildireceğim. 42 Tehdidin muhtemelen 30 u felan goodbyedpi.
Kaspersky sildim, internetim eskisi gibi yavaş da olsa çalışıyor. Eskiden discord açabiliyordum modem dns i ayarladığım için, artık onu da yapamıyorum. Tekrardan teşekkür ederim, herkese iyi sosyaller.
Yardımlarınız için teşekkürler, ne kadar istemesem de formattan başka çarem yok galiba.
Kaspersky sildim, internetim eskisi gibi yavaş da olsa çalışıyor. Eskiden Discord açabiliyordum modem DNS'i ayarladığım için, artık onu da yapamıyorum. Tekrardan teşekkür ederim, herkese iyi Sosyaller.
Keşke size yardımım dokunsaydı. Bundan sonra goodbydpı kullananlara özellikle diyeceğim Kaspersky kurmayın diye. Üzerine basa basa. Kurarsa konuda yardım etmeyeceğim. Size yardımcı olamadığım için çok içime oturdu ya.