Format atmadan virüs nasıl temizlenir?

İşini bitirsin raporlar kısmına göz atalım. Belli ki birşeyler yapıyor.

Korkmayın zaten riskli olsa şimdiye kadar hesaplarınız çalınırdı. Demek ki veri çalan bir virüsle karşı karşıya değiliz. Bakalım.
Galiba, tek isteğim internet sorunumun düzelmesi.

An itibari ile malwarebytes taraması bitti. 42 tehdit, 428 olay var. Raporu sunacağım, birazdan internetim düzelmiş mi diye 1-2 test yapacağım. Diğer antivirüsleri de deneyip sonucu buraya bildireceğim. 42 Tehdidin muhtemelen 30 u felan goodbyedpi.

Dosya Ekleri

• Rapor.txt
    369,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Galiba, tek isteğim internet sorunumun düzelmesi.

An itibari ile malwarebytes taraması bitti. 42 tehdit, 428 olay var. Raporu sunacağım, birazdan internetim düzelmiş mi diye 1-2 test yapacağım. Diğer antivirüsleri de deneyip sonucu buraya bildireceğim. 42 Tehdidin muhtemelen 30 u felan goodbyedpi.
Bozuk dosya ve parola korumalı olanlar önemli değil. Sadece goodbydpi ı görmüş.

Bozuk dosya ve parola korumalı olanlar önemli değil. Sadece goodbydpi ı görmüş.
İnternetim düzelmedi, aksine çok yavaşladı. 10 saniyede de olsa yt yi açardı, şıuan komple açmıyor. zar zor int hız testi yaptım 5 mbps çıktı.

İnternetim düzelmedi, aksine çok yavaşladı. 10 saniyede de olsa yt yi açardı, şıuan komple açmıyor. zar zor int hız testi yaptım 5 mbps çıktı.

İnternetim düzelmedi, aksine çok yavaşladı. 10 saniyede de olsa YT'yi açardı, şıuan komple açmıyor. Zar zor int hız testi yaptım 5 Mbps çıktı.

Kafayı yedi, internetim 100 Mbps 1.5 gbplere çıkıyor, 150 Mbps çıktım delireceğim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    384,2 KB · Görüntüleme: 11
Goodbydpi ı bozuyor sanırım kaspersky. Goodbydpi ı baştan yükleyin kaspersky i da silin.

Herşeyi eski haline getirin. Dns i falan.

Keşke baştan bitdefender kursaydık.

Goodbydpi ı bozuyor sanırım kaspersky. Goodbydpi ı baştan yükleyin kaspersky i da silin.

Herşeyi eski haline getirin. Dns i falan.

Keşke baştan bitdefender kursaydık.
kaspersky ayarlarından tehditleri sil diyeyim mi? discord da açılmıyor eskiden açılıyordu.

kaspersky ayarlarından tehditleri sil diyeyim mi? discord da açılmıyor eskiden açılıyordu.
orada aurahack diye birseyi de engellemis

O zaman tehditleri sil deyin. Goodbydpi ile alakalı herşeyi silin. Ardindan kaspersky i da silin. Herşey normale dönsün.

orada aurahack diye birseyi de engellemis
Onu bilmiyorum.

O zaman tehditleri sil deyin. Goodbydpi ile alakalı herşeyi silin. Ardindan kaspersky i da silin. Herşey normale dönsün.

Onu bilmiyorum.
yardımlarınız için teşekkürler, ne kadar istemesem de formattan başka çarem yok galiba.

yardımlarınız için teşekkürler, ne kadar istemesem de formattan başka çarem yok galiba.
Kaspersky sildim, internetim eskisi gibi yavaş da olsa çalışıyor. Eskiden discord açabiliyordum modem dns i ayarladığım için, artık onu da yapamıyorum. Tekrardan teşekkür ederim, herkese iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Yardımlarınız için teşekkürler, ne kadar istemesem de formattan başka çarem yok galiba.

Kaspersky sildim, internetim eskisi gibi yavaş da olsa çalışıyor. Eskiden Discord açabiliyordum modem DNS'i ayarladığım için, artık onu da yapamıyorum. Tekrardan teşekkür ederim, herkese iyi Sosyaller.

Keşke size yardımım dokunsaydı. Bundan sonra goodbydpı kullananlara özellikle diyeceğim Kaspersky kurmayın diye. Üzerine basa basa. Kurarsa konuda yardım etmeyeceğim. Size yardımcı olamadığım için çok içime oturdu ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı