Format attıktan sonra D diski içindeki veriler silindi

Maylovaci

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Kingston 250 GB
Flash bellek ile format attım ve her şeyi kitabına göre tekrar tekrar kontrol ederek yaptım. Ama bu sefer Windows'u kurduktan sonra D diskimin sıfırlanmış olduğu gördüm. Format sırasında biçimlendir vesaire uygulamadım. Veriler gitti mi? Sadece video fotoğraf ve belgeler önemli. Nasıl kurtarabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash bellek ile format attım ve her şeyi kitabına göre tekrar tekrar kontrol ederek yaptım. Ama bu sefer Windows'u kurduktan sonra D diskimin sıfırlanmış olduğu gördüm. Format sırasında biçimlendir vesaire uygulamadım. Veriler gitti mi? Sadece video fotoğraf ve belgeler önemli. Nasıl kurtarabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam şu an PC'ye hiçbir veri kurmadıgınızı varsayıyorum eger sıfır kurulum sonrası olması gereken depolamadan fazlası depolanıyorsa Windows old kalmıstır ve bir şekilde kurtarma sansınız var yoksa gecmiş olsun.

Öncelikle paniklemeyin şu sorunun cevabını verin format bölümünde 4 tane ayrilmiş disk olur ornegin 100mb 500mb c diskinizde 300000mb d diskinizde 400000mb bu irnek diyelim burdaki butun bolumleri sildinizmi yoksa 3 bolummu sildiniz sistemi uefi olarak hesapliyorum hepsini sildiyseniz verileriniz gitmistir ama 3 tanesini yada 2 tanesini sildim diyorsaniz bu bilgisayar simgesini sag tiklayin yonet deyin disk yonetimine gelin orda yedeklerinizin oldugu disk gorunuyor ise verileriniz guvende demektir o diski sag tiklayip surucü yolu ata diyip d e f fark etmez birtanesini verin

Tüm veriler gittiyse bir tane uygulama vardı diskde eski dosyaları yeniden yükleyebiliyorduk. O uygulamayı flash bellek için yaptım olmuştu. İsmini tam hatırlamıyorum sol panelde aratmak için disk de çıkıyordu. Uygulama paralı olabilir.

@Fall Before Me hocamın dediği programlardan birisi "Recuva". Yardımcı olabilir size.

Çok özür diliyorum ama şuan harddisk yanımda değil. En yakındaki bilgisayarcıya verdik. Yarın sabah bakacağını söyledi.

Yarın sabah alıp fotoğrafını atsam bakar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı