Arda_Topaloglu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Görseldeki gibi. Biçimlendirme olmuyor.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 6 Kasım 2022 #2 Arda_Topaloglu dedi: Görseldeki gibi. Biçimlendirme olmuyor. Eki Görüntüle 1564635 Genişletmek için tıkla... CMD ile biçimlendirebilirsiniz. Sistem harf tanımış, biçimlendirme sırasında sorun olmaz. Rehber: CMD ile USB formatlama 1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. Herkesin bildiğini biliyorum... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Arda_Topaloglu dedi: Görseldeki gibi. Biçimlendirme olmuyor. Eki Görüntüle 1564635 Genişletmek için tıkla... CMD ile biçimlendirebilirsiniz. Sistem harf tanımış, biçimlendirme sırasında sorun olmaz. Rehber: CMD ile USB formatlama 1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. Herkesin bildiğini biliyorum... www.technopat.net