Yani en mantıklısı böyle geldi, çünkü resimler gibi öğeleri kendi bulutuma kaydediyorum rahat oluyor 1 kere kaydetmek.Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp,dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.
Nasreddin hocanın sende doğru söylüyorsun olayına gitti konu. Denerim hepsini sağ olun arkadaşlar.
Belirttiğim gibi içinde önemli dosyalar var, 400 MB boyutu var. Bilgisayarda (Ddiskine attım fakat o dosya silinirse, flaştan da format için sildiğimden, dosyalar yok olur, bu dosyaları nasıl saklarım?
Sadece c:\ sürücüsünü formatlarsanız D:\ silinmez. Sürücü boyutlarından hangisi c: belli oluyor. Başında sürücü 0 (c:/) sürücü 1 (d:/) yazar.Hocam 400 MB boyutu var zaten zamandan yana sorun yok Drive'a yedekleyin sonrasında indireceğim sağ olun fikriniz için.
USB nin boş olması lazım. Rufus ile yaparsan zaten o biçimledirir. Önerim gmail inden kendine ait başka bir maile usb nin içindekileri atman olacaktır.Belirttiğim gibi içinde önemli dosyalar var, 400 MB boyutu var. Bilgisayarda (Ddiskine attım fakat o dosya silinirse, flaştan da format için sildiğimden, dosyalar yok olur, bu dosyaları nasıl saklarım?
Sadece C:\ sürücüsünü formatlarsanız D:\ silinmez. Sürücü boyutlarından hangisi C: Belli oluyor. Başında sürücü 0 (C:/) sürücü 1 (D:/) yazar.
USB'nin boş olması lazım. Rufus ile yaparsan zaten o biçimledirir. Önerim Gmailinden kendine ait başka bir maile USB'nin içindekileri atman olacaktır.
Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp, dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.
Nasreddin hocanın sende doğru söylüyorsun olayına gitti konu. Denerim hepsini sağ olun arkadaşlar.
Yani en mantıklısı böyle geldi, çünkü resimler gibi öğeleri kendi bulutuma kaydediyorum rahat oluyor 1 kere kaydetmek.Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp,dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.