Format nasıl atılır?

Leşnopat<donanım arşivi forum.
Türkçeye önem veriyoruz abisi. D. D
1 nokta eksik eklemişlsin al sana 30 gün ban.
Hobb virgül nerede kardeşim hobb alsana 1 saat ban.
Hobb büyük harf nerede alsana 7 gün ban.

Hop kanka nereden anladın daha kendi dilimi doğru düzgün konuşamadığım için forum sitesine laf atıyorum.

a.PNG

Kabul edelim hakettin.

Kanka fişi verdim direk yenisiyle değiştirdim.
Şuan bu değiştirilen mi ? Şuan daha yeni değiştirdiysen yeniden denemenizi öneririm. Ama eğer bu değiştirilense sıkıntı şurda hala USB çalışmıyor.
Hallettim yeni usb çalıştı.
Tamam peki şimdi USB'yi program gördü mü ? Gördü ise kurulumun talimatlarını izleyerek devam edin. Bu arada bilgisayara başka bir disk takılı olmasın yanlıştıkla onu biçimlendirmeyesiniz.

Şuan bu değiştirilen mi ? Şuan daha yeni değiştirdiysen yeniden denemenizi öneririm. Ama eğer bu değiştirilense sıkıntı şurda hala USB çalışmıyor.
Suan denedim yeni usb ile çözüldü.

Tamam peki şimdi USB'yi program gördü mü ? Gördü ise kurulumun talimatlarını izleyerek devam edin. Bu arada bilgisayara başka bir disk takılı olmasın yanlıştıkla onu biçimlendirmeyesiniz.
Pc yi yeniden başlat dedi uygulama suan onu bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı