453482
Kilopat
Hocam USB'nin içindeki NAND'ı görmüyor gibi. Sanırım USB arızalı. Yinede kontrol etmek için USB portunu değiştirip yeniden denermisiniz ?İkikez tikladim bu cikti.
Hocam USB'nin içindeki NAND'ı görmüyor gibi. Sanırım USB arızalı. Yinede kontrol etmek için USB portunu değiştirip yeniden denermisiniz ?İkikez tikladim bu cikti.
Bir video izleyip komutlan felan bicimlendirdim ama.Emin değilim ama USB'de bir sorun olabilir.
Leşnopat<donanım arşivi forum.
Türkçeye önem veriyoruz abisi. D. D
1 nokta eksik eklemişlsin al sana 30 gün ban.
Hobb virgül nerede kardeşim hobb alsana 1 saat ban.
Hobb büyük harf nerede alsana 7 gün ban.
Kanka fişi verdim direk yenisiyle değiştirdim.Eki Görüntüle 1138950
Kabul edelim hakettin.
Hallettim yeni usb çalıştı.Eki Görüntüle 1138950
Kabul edelim hakettin.
Şuan bu değiştirilen mi ? Şuan daha yeni değiştirdiysen yeniden denemenizi öneririm. Ama eğer bu değiştirilense sıkıntı şurda hala USB çalışmıyor.Kanka fişi verdim direk yenisiyle değiştirdim.
Tamam peki şimdi USB'yi program gördü mü ? Gördü ise kurulumun talimatlarını izleyerek devam edin. Bu arada bilgisayara başka bir disk takılı olmasın yanlıştıkla onu biçimlendirmeyesiniz.Hallettim yeni usb çalıştı.
Suan denedim yeni usb ile çözüldü.Şuan bu değiştirilen mi ? Şuan daha yeni değiştirdiysen yeniden denemenizi öneririm. Ama eğer bu değiştirilense sıkıntı şurda hala USB çalışmıyor.
Pc yi yeniden başlat dedi uygulama suan onu bekliyorum.Şuan bu değiştirilen mi ? Şuan daha yeni değiştirdiysen yeniden denemenizi öneririm. Ama eğer bu değiştirilense sıkıntı şurda hala USB çalışmıyor.
Tamam peki şimdi USB'yi program gördü mü ? Gördü ise kurulumun talimatlarını izleyerek devam edin. Bu arada bilgisayara başka bir disk takılı olmasın yanlıştıkla onu biçimlendirmeyesiniz.
Hocam normalde öyle bir şey dememesi lazım. Doğru seçeneği seçtiğinize emin misiniz ? Çünkü normalde "Bu Bilgisayarı Yükselt" dediğinizde böyle bir aşama oluyor.Pc yi yeniden başlat dedi uygulama suan onu bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.