Format nasıl atılır?

Evet yardimin icin tesekkur ederim.
Bundan sonra Format bitmiyor söyleyeyim. USB hazır olduktan sonra bilgisayarı kapatıp USB'den boot edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boot ettikten sonra attığım videodan devam edin. Bu arada disk biçimlendirme kısmında yanlış diski biçimlendirmemeye dikkat edin lakin verileriniz olan diski silerseniz verileri kurtarmak için 1000 veya 1500 TL gibi paralar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Bundan sonra format bitmiyor söyleyeyim. USB hazır olduktan sonra bilgisayarı kapatıp USB'den boot edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Boot ettikten sonra attığım videodan devam edin. Bu arada disk biçimlendirme kısmında yanlış diski biçimlendirmemeye dikkat edin lakin verileriniz olan diski silerseniz verileri kurtarmak için 1000 veya 1500 TL gibi paralar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Tamamdır anladim. Ben sadece bu videoyu izleyerek yapıyorum baska bir video gerekiyor mu?

Bundan sonra format bitmiyor söyleyeyim. USB hazır olduktan sonra bilgisayarı kapatıp USB'den boot edin.

USB'yi taktim videodaki seyi USB'ye kuracağım boot nedir bilmiyorum.

Tamamdır anladim ben sadece bu videoyu izleyerek yapıyorum baska bir video gerekiyormu?
Gerekmez. Kurulumdan sonra driverlar kurulmazsa video değilde internetten driverlarınızı bulup kurmanız gerekebilir. Bunun için gerekirse yeni bir konu oluşturabilirsiniz. Bu arada sistem modern ise sıkıntı olmaz.
Usb yi taktim videodaki seyi usb ye kurucam boot nedir bilmiyorum.
Hocam videoda gösterecektir. Bu arada Boot .efi uzantısı olan dosyayı çalıştırmaktır.

Gerekmez. Kurulumdan sonra driverlar kurulmazsa video değilde internetten driverlarınızı bulup kurmanız gerekebilir. Bunun için gerekirse yeni bir konu oluşturabilirsiniz. Bu arada sistem modern ise sıkıntı olmaz.

Hocam videoda gösterecektir. Bu arada Boot .efi uzantısı olan dosyayı çalıştırmaktır.
Tamadir video bitene kadar tum adimlari yapacagim gerisine bakicaz.

Tamamdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı