Format nasıl atılır?

Silitherin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ventoy ile bileşenlerini güncelledigim bilgisayara format atmak istiyorum.

Şu ana kadar Ventoy flash bellek yaptım. Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Boot menüye girdim ama menüde Ventoy yazmıyor sorun olur mu? Ayrica tek flash belleğim var ama iki tane flash iki tane de başka seçenek çıkıyor. Hangisini seceyim ?

Dosya Ekleri

• 20250220_003513.jpg
    20250220_003513.jpg
    166 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Verbatim belleginizin ismi sanırsam onlardan birini seçip devam etmeyi deneyin eğer Ventoy düzgün kurulduysa Ventoy'un çalışması lazım.
Videosunu izledim, doğru kurulmazsa bilgisiyar format edilmez mi ? yoksa işletim sistemi hiç mi açılmaz.

İşlemciniz nedir? ( Şu anda sadece bu yeterli olabilir ama bu tip konular açarken laptop ise marka modeli, masaüstü ise en azından anakart ve işlemciyi yazınız.)
AMD RYZEN 7 9700X
MSI B650 GAMING WIFI

Arkadaşlar Ventoy ile bileşenlerini güncelledigim bilgisayara format atmak istiyorum.

Şu ana kadar Ventoy flash bellek yaptım. Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Boot menüye girdim ama menüde Ventoy yazmıyor sorun olur mu? Ayrica tek flash belleğim var ama iki tane flash iki tane de başka seçenek çıkıyor. Hangisini seceyim ?
Ekran görüntüsünden sanki USB disk ikiye bölünmüş ve ventoy 2 kez kurulmuş gibi görünüyor.

Normal adımlar şunlar...
Öncelikle BIOS ta secure boot enabled ise disabled yapılmalı.
Sonra Ventoy ile giriş yapılıp Windows 11 ISO su seçilmeli...
Sonrasında kurulum yönergeleri ile ilerlemek yeterli..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı