Format Sonrası Aşırı Kasma Problemi

Tacxin

Hectopat
Selamlar. Bilgisayarıma sağlam bir virüs yediğimden dolayı şüphelendiğimden makineye format attım şimdi. Format sonrası herhangi bir driver yüklemedim, format ne çıkardıysa o. İnternetteki araştırmalarıma göre Driver Pack'i uygun gördüm, driverları yüklememe rağmen deli gibi bir kasma var. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Yapabileceğim nedir cihazın hızlanması için? Yazı yazarken bile donarak sonradan geliyor yazılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver pack gibi kafasına göre sürücü kuran yazılımları kullanmayın. Bu yazılımlar eski ya da sistem ile uyumsuz sürücü kurabiliyorlar. Ayriyeten bazı virüsler temiz kurulum ile geçmiyor.

İlk olarak bağlantıdaki yazılımlar ile virüs taraması gerçekleştirin.
[Rehber] Kaspersky Rescue 2018
Malwarebytes Premium 3

Virüs taraması bittikten sonra temiz kurulum işlemini gerçekleştirin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Ondan sonra sürücü güncellemelerini Anakart sitesinden ya da forumdan yardım alarak kurun.
Sürücüler

Sisteminiz destekliyorsa Windows 10 şiddetle öneririm. Çünkü Windows 7 temel güncelleştirme desteği almıyor. Temel güncelleştirme desteği yeni özellikler, hata düzeltmeleri vb. içeriyor. Çoğu yazılım kendini Windows 10 göre geliştiriyorlar.

Sistemim windows 10 da kasıyor hafif maalesef. Normalde format attırdığım bir yer var tek oraya attırıyorum tertemiz çıkarıyor. Maddi açıdan müsait olmadığımdan dolayı elden atayım dedim formatı oda böyle sorun çıkardı :/

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı