Format sonrası bilgisayar yük altındayken kapanıyor

Evet sanırım güç kaynağımda sıkıntı var tavsiye ettiğiniz programdan testi başlattığım anda bilgisayar kapanıyor
Sorun güç kaynağında olmayabilir ona bakılırsa ben bu programı çalıştırdığımda benim de bilgisayarım kapanır 12V'dan 350w aliyorum RX570'im var kart 8 pin girişli ben 6 pin ile tam güç almadan çalıştırıyorum. Bir bilgisayarcıya baktırın

Sorun güç kaynağında olmayabilir ona bakılırsa ben bu programı çalıştırdığımda benim de bilgisayarım kapanır 12V'dan 350w aliyorum RX570'im var kart 8 pin girişli ben 6 pin ile tam güç almadan çalıştırıyorum. Bir bilgisayarcıya baktırın
[/QUOTE]
Bilgisayarcıdan Allah korusun bu kardeşimi. Tamam sorunu çözdüm ben der, hâlbuki sadece ekran kartını çalmıştır şerefsiz. Bilgisayarcıya götüreceğine bozuk kalsın daha iyi.

Bilgisayarcıdan Allah korusun bu kardeşimi. Tamam sorunu çözdüm ben der, hâlbuki sadece ekran kartını çalmıştır şerefsiz. Bilgisayarcıya götüreceğine bozuk kalsın daha iyi.
[/QUOTE]
Orasıda ayrı muamma. Elektrikçiye veya televizyoncuya gidecek arkadaş o zaman

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı