Format sonrası dosya kurtarmak

• Konuyu başlatan mexas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.991

mexas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayara format atmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı. Formattan sonra Eecovery My Files ile tarattım diskin bir bölüm dosyaları geri alabildim çünkü yedek alamamıştım bilgisayar açılmadığından.
Konuya gelelim benim problemim format atmadan önceki Chrome bilgilerimi elde etmek yani Chrome geçmişim ve Chrome sık kulanılanlarım bunu yapmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben bilgisayara format atmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı. Formattan sonra recovery my files ile taratım diski bi bölüm dosyaları geri alabildim çünkü yedek alamamıştım bilgisayar açılmadığından. Konuya geliyim benim problemim format atmadan önceki chrome bilgilerimi elde etmek yani chrome geçmişim ve chrome sık kulanılanlarım bunu yapmanın bir yolu varmı ?

Chrome geçmişini bilmiyorum ama sık kullanılanları eğer önceden gmail adresi ile tanımlı ise zaten otomatikman kendisi gelecektir.

Maalesef Gmail hesabım yok benim gerek duymamıştım, Chrome ayarlarının hangi klasörde tutulduğunu bulabilir isem oradaki dosyaları belki Recover My Files ile geri getiririm.

C:\Users\RANG\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
Benim bildiğim Chrome dosyaları burada tutuluyor. RANG olan yer senin kullanıcı adın olucak şekilde devam edersin.

Recep beyin dosya kurtarma videosunu izlediniz mi?
Belki daha iyi yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim ben. Dosyaları kurtarıyom ama o kadar çok dosya kurtarıldı ki istedim. Geçmiş dosyaları nerede onu bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı