Çözüldü Format sonrası dosyaların geri getirilmesi mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cem Smoke

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz Adı DESKTOP-KRFK661
İşlemci AMD Athlon(tm) X4 845 Quad Core Processor 3.50 GHz
Takılı RAM 12,0 GB (kullanılabilir: 3,94 GB)
Depolama 447 GB SSD WD Green 2.5 480GB
Grafik Kartı AMD Radeon HD 6800 Series (1016 MB)
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Konuyu şöyle özetleyeyim: Bilgisayarımda bir arıza var ve sebebini yaklaşık bir aydır bulamadım. Son çare formatlayacağım. SSD'mi ikiye bölüp birini depo olarak kullanıp, diğerini formatlayacağım fakat dosyalarım kaybolmasın istiyorum. Depo olarak kullanacağım bölüme direkt olarak program files, program dosyaları ve kullanıcılar klasörlerini atıp, diğer bölümü formatladıktan sonra o sıfır diske bu klasörleri geri atsam dosyalarımı geri almış olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuyu şöyle özetleyeyim: Bilgisayarımda bir arıza var ve sebebini yaklaşık bir aydır bulamadım. Son çare formatlayacağım. SSD'mi ikiye bölüp birini depo olarak kullanıp, diğerini formatlayacağım fakat dosyalarım kaybolmasın istiyorum. Depo olarak kullanacağım bölüme direkt olarak program files, program dosyaları ve kullanıcılar klasörlerini atıp, diğer bölümü formatladıktan sonra o sıfır diske bu klasörleri geri atsam dosyalarımı geri almış olur muyum?
Dosyalar gitmez. Ama programların birçoğu çalışmayacaktır.
Dosyalar gitmez. Ama programların birçoğu çalışmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Appdata klasorunu geri getirmeme ragmen mi?

Appdata klasorunu geri getirmeme ragmen mi?
Net bir şey söylenemez. Eğer self contained veya packeged ve olduğu klasörden başka bir yeri kullanmıyorsa veya driver vb bağımlılık yoksa çalışabilir.

Dediğiniz gibi bazı programlar çalıştı bazıları çalışmadı. Dosyalar ise tamamıyla geldi bilgisayara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı