Format sonrası E7300 düşük performans

Diğer arkadaşımızın dediği gibi o zaman bir BIOS'tan kontrol etmen lazım ama onu ben bilmiyorum ayarları değiştirmeden bir kurcala tüm sekmeleri BIOS'ta bulursun diye düşünüyorum.
reis o dediğin şey çarpan galiba 6-10 yazıyordu ya bios da onu ayarlama gibi bişe buldum bi değer girmem gerekiyor şuan 6 da o değer onu 10 mu yapmam gerek yapıcamda bi zarar gelirse bu ara yaptıramam pcyi o yüzden tedirginim pek bilmediğim şeyleri ellemek istemiyorum.
 
Reis o dediğin şey çarpan galiba 6-10 yazıyordu ya BIOS'da onu ayarlama gibi bir şey buldum bir değer girmem gerekiyor şu an 6'da o değer onu 10 mu yapmam gerek yapacağımda bir zarar gelirse bu ara yaptıramam PC'yi o yüzden tedirginim pek bilmediğim şeyleri ellemek istemiyorum.

10 çarpanı destekliyor işlemcin zaten yap derim bir şey olmaz bence.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı