Merhaba hocam. Fark etmediniz ama ekran donuk değil. Opera açılırken animasyonu geliyor. Format attığınızı söylediniz. USB'yi taktıktan sonra, format kısmına girin ama Windows'u Yükle butonuna değil sol alttaki bilgisayarınızı onarın kısmına basın. Sonra bana geri dönüş yapın.
Evet Steam'ı kurmuş zaten sürücüyü yüklediğini söylüyor ki sürücüden kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer bilgisayarı onarın kısmına basabilirse arkadaşı güvenli moda yönlendireceğim.
Merhaba hocam. Fark etmediniz ama ekran donuk değil. Opera açılırken animasyonu geliyor. Format attığınızı söylediniz. USB'yi taktıktan sonra, format kısmına girin ama Windows'u yükle butonuna değil sol alttaki bilgisayarınızı onarın kısmına basın. Sonra bana geri dönüş yapın.
Hocam ekranda hiçbir tepki olmuyor mouse klavye tuşları işlemiyor. Dediğiniz şekilde kurulum içinden onarım denedim fakat onarım başarılı olamadı hatası veriyor.
Evet Steam'ı kurmuş zaten sürücüyü yüklediğini söylüyor ki sürücüden kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer bilgisayarı onarın kısmına basabilirse arkadaşı güvenli moda yönlendireceğim.
Hocam ekranda hiçbir tepki olmuyor mouse klavye tuşları işlemiyor. Dediğiniz şekilde kurulum içinden onarım denedim fakat onarım başarılı olamadı hatası veriyor
Şimdi benim demek istediğim şu, format ekranı yani Windows kurulum kısmı. Hani BIOS'tan seçiyoruz. O kısıma girip Bilgisayarımı Onarın'a basınca sizi kurtarma menüsüne atması gerekiyor.
Şimdi benim demek istediğim şu, format ekranı yani Windows kurulum kısmı. Hani BIOS'tan seçiyoruz. O kısıma girip Bilgisayarımı Onarın'a basınca sizi kurtarma menüsüne atması gerekiyor.