Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 RAM 16 3200MHz SSD veya HDD modeli Kioxia 500GB M2 Ekran kartı Gtx 1660 S Anakart B450 M-K İşlemci 3500x Yani her yolu denedim ama olmadı. Tekrar format attım gene olmadı yarım saat sonra videoda ki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıldırmaya az kaldı.
Yani her yolu denedim ama olmadı. Tekrar format attım gene olmadı yarım saat sonra videoda ki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıldırmaya az kaldı.
Çözüm Elias_Kötzz 1 Şubat 2024 Metehan1234 dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir. Bende de benzeri vardı ekran donuyordu bozuk noktalar çıkıyordu ve görüntü gidiyordu ama battaniyeye sarınca 2 gün yapmadığı için idare ediyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm HDMI kablosu bozukmuş DP'ye geçince fixlendi. (Sanırım)
Metehan1234 dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir. Bende de benzeri vardı ekran donuyordu bozuk noktalar çıkıyordu ve görüntü gidiyordu ama battaniyeye sarınca 2 gün yapmadığı için idare ediyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm HDMI kablosu bozukmuş DP'ye geçince fixlendi. (Sanırım)
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.422 Makaleler 3 Çözümler 86 31 Ocak 2024 #11 Elias_Kötzz dedi: Evet o menüye atıyor. Genişletmek için tıkla... Evet o menüden sorun gider kısmına girin. Oradan başlangıç ayarları bölümüne girin ve yeniden başlat'a basın. Daha sonra ekran gelecek. O ekranda güvenli modda başlat yazar. O yazan yerde bir sayı olmalı genelde 4 olur. O sayıya klavye üzerinden basın yani 4. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Evet o menüye atıyor. Genişletmek için tıkla... Evet o menüden sorun gider kısmına girin. Oradan başlangıç ayarları bölümüne girin ve yeniden başlat'a basın. Daha sonra ekran gelecek. O ekranda güvenli modda başlat yazar. O yazan yerde bir sayı olmalı genelde 4 olur. O sayıya klavye üzerinden basın yani 4.
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #12 Elias_Kötzz dedi: Evet o menüye atıyor. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Evet o menüden sorun gider kısmına girin. Oradan başlangıç ayarları bölümüne girin ve yeniden başlat'a basın. Daha sonra ekran gelecek. O ekranda güvenli modda başlat yazar. O yazan yerde bir sayı olmalı genelde 4 olur. O sayıya klavye üzerinden basın yani 4. Genişletmek için tıkla... Başlangıç ayarları adlı sekme yok yani güvenli modu başlatamıyorum. Başlangıç onarmada hata veriyor. Dosya Ekleri 20240131_231207.jpg 129,1 KB · Görüntüleme: 30 20240131_231311.jpg 190,2 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Evet o menüye atıyor. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Evet o menüden sorun gider kısmına girin. Oradan başlangıç ayarları bölümüne girin ve yeniden başlat'a basın. Daha sonra ekran gelecek. O ekranda güvenli modda başlat yazar. O yazan yerde bir sayı olmalı genelde 4 olur. O sayıya klavye üzerinden basın yani 4. Genişletmek için tıkla... Başlangıç ayarları adlı sekme yok yani güvenli modu başlatamıyorum. Başlangıç onarmada hata veriyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.422 Makaleler 3 Çözümler 86 31 Ocak 2024 #13 Elias_Kötzz dedi: Başlangıç ayarları adlı sekme yok yani güvenli modu başlatamıyorum. Başlangıç onarmada hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Komut istemi basılınca açılıyor mu? Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Başlangıç ayarları adlı sekme yok yani güvenli modu başlatamıyorum. Başlangıç onarmada hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Komut istemi basılınca açılıyor mu?
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #14 Maxtoric dedi: Komut istemi basılınca açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
A asw Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 242 31 Ocak 2024 #15 Elias_Kötzz dedi: Yani her yolu denedim ama olmadı. Tekrar format attım gene olmadı yarım saat sonra videoda ki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıldırmaya az kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'unuz güncel mi? Aynı tarz bir sorun yaşıyordum BIOS'u güncelleyince sorunum ortadan kalktı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Yani her yolu denedim ama olmadı. Tekrar format attım gene olmadı yarım saat sonra videoda ki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıldırmaya az kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'unuz güncel mi? Aynı tarz bir sorun yaşıyordum BIOS'u güncelleyince sorunum ortadan kalktı.
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #16 asw dedi: Hocam BIOS'unuz güncel mi? Aynı tarz bir sorun yaşıyordum BIOS'u güncelleyince sorunum ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel değil lakin çok eski de değil, 3 ay önceki yazılım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
asw dedi: Hocam BIOS'unuz güncel mi? Aynı tarz bir sorun yaşıyordum BIOS'u güncelleyince sorunum ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel değil lakin çok eski de değil, 3 ay önceki yazılım.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.422 Makaleler 3 Çözümler 86 31 Ocak 2024 #17 Elias_Kötzz dedi: Evet açılıyor. Genişletmek için tıkla... bcdedit /set {default} safeboot network bu kodu yazın ve çarpıya basın. Sonrasında çıkan kısımdan Devam'a basın. Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Evet açılıyor. Genişletmek için tıkla... bcdedit /set {default} safeboot network bu kodu yazın ve çarpıya basın. Sonrasında çıkan kısımdan Devam'a basın.
A asw Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 242 31 Ocak 2024 #18 Elias_Kötzz dedi: BIOS güncel değil lakin çok eski de değil, 3 ay önceki yazılım. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuzu güncelleyip sorun tekrar ediyor mu denemenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: BIOS güncel değil lakin çok eski de değil, 3 ay önceki yazılım. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuzu güncelleyip sorun tekrar ediyor mu denemenizi tavsiye ederim.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.422 Makaleler 3 Çözümler 86 31 Ocak 2024 #19 asw dedi: BIOS'unuzu güncelleyip sorun tekrar ediyor mu denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'u nasıl güncelleyecek Artı 0 Eksi
asw dedi: BIOS'unuzu güncelleyip sorun tekrar ediyor mu denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'u nasıl güncelleyecek
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #20 İşlem Maxtoric dedi: bcdedit /set {default} safeboot network bu kodu yazın ve çarpıya basın. Sonrasında çıkan kısımdan Devam'a basın. Genişletmek için tıkla... İşlem başarıyla tamamlandı dedi şimdi reset atıyorum. Evet hocam içerdeyiz ne yapıyoruz @Maxtoric ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
İşlem Maxtoric dedi: bcdedit /set {default} safeboot network bu kodu yazın ve çarpıya basın. Sonrasında çıkan kısımdan Devam'a basın. Genişletmek için tıkla... İşlem başarıyla tamamlandı dedi şimdi reset atıyorum. Evet hocam içerdeyiz ne yapıyoruz @Maxtoric ?