Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 RAM 16 3200MHz SSD veya HDD modeli Kioxia 500GB M2 Ekran kartı Gtx 1660 S Anakart B450 M-K İşlemci 3500x Yani her yolu denedim ama olmadı. Tekrar format attım gene olmadı yarım saat sonra videoda ki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıldırmaya az kaldı.
Yani her yolu denedim ama olmadı. Tekrar format attım gene olmadı yarım saat sonra videoda ki gibi oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıldırmaya az kaldı.
Çözüm Elias_Kötzz 1 Şubat 2024 Metehan1234 dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir. Bende de benzeri vardı ekran donuyordu bozuk noktalar çıkıyordu ve görüntü gidiyordu ama battaniyeye sarınca 2 gün yapmadığı için idare ediyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm HDMI kablosu bozukmuş DP'ye geçince fixlendi. (Sanırım)
Metehan1234 dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir. Bende de benzeri vardı ekran donuyordu bozuk noktalar çıkıyordu ve görüntü gidiyordu ama battaniyeye sarınca 2 gün yapmadığı için idare ediyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm HDMI kablosu bozukmuş DP'ye geçince fixlendi. (Sanırım)
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #41 furkanddemir dedi: Hocam Windows 10 kursaydınız ya bu kadar uğraşacağınıza. Genişletmek için tıkla... Boş ver hocam, sorun çözüldü @Maxtoric hocam sonraki adım nedir? Yok abi çözülmedi... Gene aynı hatayı verdi, sanırım tek çare Windows 10. Artı 0 Eksi
furkanddemir dedi: Hocam Windows 10 kursaydınız ya bu kadar uğraşacağınıza. Genişletmek için tıkla... Boş ver hocam, sorun çözüldü @Maxtoric hocam sonraki adım nedir? Yok abi çözülmedi... Gene aynı hatayı verdi, sanırım tek çare Windows 10.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.431 Makaleler 3 Çözümler 86 1 Şubat 2024 #42 Elias_Kötzz dedi: Boşver hocam sorun çözüldü @Maxtoric Hocam sonraki adım nedir Genişletmek için tıkla... Güvenli mod'dan çıkın. Ancak etherneti sökmenizi tavsiye ederim yeni driver yüklemesin diye. Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Boşver hocam sorun çözüldü @Maxtoric Hocam sonraki adım nedir Genişletmek için tıkla... Güvenli mod'dan çıkın. Ancak etherneti sökmenizi tavsiye ederim yeni driver yüklemesin diye.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #43 Elias_Kötzz dedi: Boş ver hocam, sorun çözüldü @Maxtoric hocam sonraki adım nedir? Yok abi çözülmedi... Gene aynı hatayı verdi, sanırım tek çare Windows 10. Genişletmek için tıkla... Çözülmemiş Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Boş ver hocam, sorun çözüldü @Maxtoric hocam sonraki adım nedir? Yok abi çözülmedi... Gene aynı hatayı verdi, sanırım tek çare Windows 10. Genişletmek için tıkla... Çözülmemiş
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #44 Maxtoric dedi: Güvenli Mod'dan çıkın. Ancak Ethernet'i sökmenizi tavsiye ederim yeni driver yüklemesin diye. Genişletmek için tıkla... A bunu yapmayı unuttuk o yüzden herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Güvenli Mod'dan çıkın. Ancak Ethernet'i sökmenizi tavsiye ederim yeni driver yüklemesin diye. Genişletmek için tıkla... A bunu yapmayı unuttuk o yüzden herhalde.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.431 Makaleler 3 Çözümler 86 1 Şubat 2024 #45 Elias_Kötzz dedi: Boş ver hocam, sorun çözüldü @Maxtoric hocam sonraki adım nedir? Yok abi çözülmedi... Gene aynı hatayı verdi, sanırım tek çare Windows 10. Genişletmek için tıkla... Yüklediğin Windows'ta sorun olabilir. Eğer veri vs. yoksa dene gitsin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Boş ver hocam, sorun çözüldü @Maxtoric hocam sonraki adım nedir? Yok abi çözülmedi... Gene aynı hatayı verdi, sanırım tek çare Windows 10. Genişletmek için tıkla... Yüklediğin Windows'ta sorun olabilir. Eğer veri vs. yoksa dene gitsin.
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #46 Hocam yüksek müsadenle ben vazgeciyorum Windows 10'a geçiyorum. Uğraştın baya yardımların için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Hocam yüksek müsadenle ben vazgeciyorum Windows 10'a geçiyorum. Uğraştın baya yardımların için teşekkür ederim.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.431 Makaleler 3 Çözümler 86 1 Şubat 2024 #47 Elias_Kötzz dedi: Hocam yüksek müsadenle ben vazgeciyorum Windows 10'a geçiyorum. Uğraştın baya yardımların için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçeceksin bir planın var mı? Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Hocam yüksek müsadenle ben vazgeciyorum Windows 10'a geçiyorum. Uğraştın baya yardımların için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçeceksin bir planın var mı?
KS KS Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #48 Maxtoric dedi: Nasıl geçeceksin bir planın var mı? Genişletmek için tıkla... Yedek bilgisayar emektar depoda onu gün yüzüne çıkartıp çalıştırmayı deneyeceğim. Çalışırsa oradan USB disk ile ISO yazdırıp formatlayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Nasıl geçeceksin bir planın var mı? Genişletmek için tıkla... Yedek bilgisayar emektar depoda onu gün yüzüne çıkartıp çalıştırmayı deneyeceğim. Çalışırsa oradan USB disk ile ISO yazdırıp formatlayacağım.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #49 Elias_Kötzz dedi: Yedek bilgisayar emektar depoda onu gün yüzüne çıkartıp çalıştırmayı deneyeceğim. Çalışırsa oradan USB disk ile ISO yazdırıp formatlayacağım. Genişletmek için tıkla... Telefondan da ISO yazdırabiliyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Yedek bilgisayar emektar depoda onu gün yüzüne çıkartıp çalıştırmayı deneyeceğim. Çalışırsa oradan USB disk ile ISO yazdırıp formatlayacağım. Genişletmek için tıkla... Telefondan da ISO yazdırabiliyorsun.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.431 Makaleler 3 Çözümler 86 1 Şubat 2024 #50 Elias_Kötzz dedi: Yedek bilgisayar emektar depoda onu gün yüzüne çıkartıp çalıştırmayı deneyeceğim. Çalışırsa oradan USB disk ile ISO yazdırıp formatlayacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman zaman tasarrufu için yöntem vereyim; çalışmaz ise ve telefonunda alan var ise telefona ISO ve Rufus yükle sonra bilgisayara atıp USB'ye yaz. furkanddemir dedi: Telefondan da ISO yazdırabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... OTG denen dert kablo var muhtemelen arkadaşta yoktur. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Elias_Kötzz dedi: Yedek bilgisayar emektar depoda onu gün yüzüne çıkartıp çalıştırmayı deneyeceğim. Çalışırsa oradan USB disk ile ISO yazdırıp formatlayacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman zaman tasarrufu için yöntem vereyim; çalışmaz ise ve telefonunda alan var ise telefona ISO ve Rufus yükle sonra bilgisayara atıp USB'ye yaz. furkanddemir dedi: Telefondan da ISO yazdırabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... OTG denen dert kablo var muhtemelen arkadaşta yoktur.