Format sonrası HZ düşüşü

YasarPK

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopum 75Hz ve format sonrası 60 üstünü göremiyorum yardım eder misiniz? NVIDIA GeForce 930MX kullanıyorum ekran kartı olarak.

Ya da hocamın dediği gibi daha basit şekilde yapabilirsiniz.
Nasıl yapacağım anlamadımki çok karışık.Nereden indireceğim ne yapacağım ?
Ya da hocamın dediği gibi daha basit şekilde yapabilirsiniz.
İndirdim karşıma ekran geldi çözünürlükler hertzler vb.Csgo oynuyorum 1024x768 75hz yapacağım ama nasıl ?
1589916079845.png

Şimdi neler yapacağım ?
Arkadaşlar birşeyler yaptım ve 75 hzde olmadı 74hz yaptım oldu.Sanırım yaptım herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum nasıl indirdiniz?
Arkadaşın verdiği linkte sol üstte mesajın giriş yerinin hemen altında mavi şekilde 1.4.2 zip yazıyor indirin.Ayıklamadan çalıştırın hemen hangi çözünürlüğü istiyorsanız sağ üstten ona çift tıklayın ve alttaki refresh ayarlarını yükseltin.Monitörünüz ne kadar desteklerse iyidir.Ben 60dan 90a çıkardımm dahada artar gibi :D

Arkadaşın verdiği linkte sol üstte mesajın giriş yerinin hemen altında mavi şekilde 1.4.2 ZIP yazıyor indirin. Ayıklamadan çalıştırın hemen hangi çözünürlüğü istiyorsanız sağ üstten ona çift tıklayın ve alttaki refresh ayarlarını yükseltin. Monitörünüz ne kadar desteklerse iyidir. Ben 60'dan 90A çıkardımm daha da artar gibi :D.

Çok arttırma ı tavsiye etmem bana kalırsa sen 75Hz stabil değeri kullan. Zarar verebilirsin çünkü. 1 -2 HZ yanlış bile monitörü bozabiliyor.

Monitörün HZ ayarı harici deil dahili ekran kartı driveri üzerinden yapılır intel ise intel amd ise amd
Bilgisayarın laptop olmasını okuyup bu yorumu yapan sadece bir kişinin olması konuda ilginç geldi.
Laptop cihazlarda ana ekranı Intel HD Graphics e bağlı iken siz gidip nVidia ekran kartı ile uğraşıyorsunuz. Ya okumuyorsunuz, ya da bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Laptoplarda nVidia sadece açılması gereken uygulamalarda açılır, tünelleme ile Intel HDye iletilir daha sonra ekrandan çıktı alırsınız. Bu yüzden masaüstü HDMI girişlerinde ses çıkışı nVidia gözükürken laptoplarda Intel olarak da gözükür.
Intel ekran kartları için güncellemeler site üzerinden yazılımla sunulmaya devam etsede şu an Windows Mağazası üzerinden indirilen daha iyi çalışıyor, indirin daha sonra uygulama üzerinden ekran Hz ayarlarınızı yapın.

Bilgisayarın laptop olmasını okuyup bu yorumu yapan sadece bir kişinin olması konuda ilginç geldi.
Laptop cihazlarda ana ekranı Intel HD Graphics e bağlı iken siz gidip nVidia ekran kartı ile uğraşıyorsunuz. Ya okumuyorsunuz, ya da bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Laptoplarda nVidia sadece açılması gereken uygulamalarda açılır, tünelleme ile Intel HDye iletilir daha sonra ekrandan çıktı alırsınız. Bu yüzden masaüstü HDMI girişlerinde ses çıkışı nVidia gözükürken laptoplarda Intel olarak da gözükür.
Intel ekran kartları için güncellemeler site üzerinden yazılımla sunulmaya devam etsede şu an Windows Mağazası üzerinden indirilen daha iyi çalışıyor, indirin daha sonra ekran Hz ayarlarınızı yapın.
Dilimden anlayan bir insan çıktı sonunda :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı