Nasıl yapacağım anlamadımki çok karışık.Nereden indireceğim ne yapacağım ?Ya da hocamın dediği gibi daha basit şekilde yapabilirsiniz.
İndirdim karşıma ekran geldi çözünürlükler hertzler vb.Csgo oynuyorum 1024x768 75hz yapacağım ama nasıl ?Ya da hocamın dediği gibi daha basit şekilde yapabilirsiniz.
Arkadaşın verdiği linkte sol üstte mesajın giriş yerinin hemen altında mavi şekilde 1.4.2 zip yazıyor indirin.Ayıklamadan çalıştırın hemen hangi çözünürlüğü istiyorsanız sağ üstten ona çift tıklayın ve alttaki refresh ayarlarını yükseltin.Monitörünüz ne kadar desteklerse iyidir.Ben 60dan 90a çıkardımm dahada artar gibiBende aynı sıkıntıyı yaşıyorum nasıl indirdiniz?
Arkadaşın verdiği linkte sol üstte mesajın giriş yerinin hemen altında mavi şekilde 1.4.2 ZIP yazıyor indirin. Ayıklamadan çalıştırın hemen hangi çözünürlüğü istiyorsanız sağ üstten ona çift tıklayın ve alttaki refresh ayarlarını yükseltin. Monitörünüz ne kadar desteklerse iyidir. Ben 60'dan 90A çıkardımm daha da artar gibi.
Monitörün HZ ayarı harici deil dahili ekran kartı driveri üzerinden yapılır intel ise intel amd ise amdNvidia'da hiçbir ayar yeri yok sadece pshyx vb var diğerleri kapalı.
Oda aklıma geldi geri düşüreceğim zaten merak ettim diye öyle yaptımÇok arttırma ı tavsiye etmem bana kalırsa sen 75Hz stabil değeri kullan. Zarar verebilirsin çünkü. 1 -2 HZ yanlış bile monitörü bozabiliyor.
Oda aklıma geldi geri düşüreceğim zaten merak ettim diye öyle yaptım.
Düşürüyorum kendi sistemimde bile böyle akıcılık görmedimKonu hal olduğuna göre sıkıntı yok. Aman deyim yüksek Hz'lerde çok gezme![]()
Bilgisayarın laptop olmasını okuyup bu yorumu yapan sadece bir kişinin olması konuda ilginç geldi.Monitörün HZ ayarı harici deil dahili ekran kartı driveri üzerinden yapılır intel ise intel amd ise amd
Dilimden anlayan bir insan çıktı sonundaBilgisayarın laptop olmasını okuyup bu yorumu yapan sadece bir kişinin olması konuda ilginç geldi.
Laptop cihazlarda ana ekranı Intel HD Graphics e bağlı iken siz gidip nVidia ekran kartı ile uğraşıyorsunuz. Ya okumuyorsunuz, ya da bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Laptoplarda nVidia sadece açılması gereken uygulamalarda açılır, tünelleme ile Intel HDye iletilir daha sonra ekrandan çıktı alırsınız. Bu yüzden masaüstü HDMI girişlerinde ses çıkışı nVidia gözükürken laptoplarda Intel olarak da gözükür.
Intel ekran kartları için güncellemeler site üzerinden yazılımla sunulmaya devam etsede şu an Windows Mağazası üzerinden indirilen daha iyi çalışıyor, indirin daha sonra ekran Hz ayarlarınızı yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.