YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar laptopum 75Hz ve format sonrası 60 üstünü göremiyorum yardım eder misiniz? NVIDIA GeForce 930MX kullanıyorum ekran kartı olarak.
Arkadaşlar laptopum 75Hz ve format sonrası 60 üstünü göremiyorum yardım eder misiniz? NVIDIA GeForce 930MX kullanıyorum ekran kartı olarak.
KS KS YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2020 #31 Yusuf Koçoğlu dedi: Valla iyi de arkadaş tost makinesi kullanıyor belliki mesaj yazamadı hala. Genişletmek için tıkla... Belkide foruma girmiyordur hemen tost makinesi deme Artı 0 Eksi
Yusuf Koçoğlu dedi: Valla iyi de arkadaş tost makinesi kullanıyor belliki mesaj yazamadı hala. Genişletmek için tıkla... Belkide foruma girmiyordur hemen tost makinesi deme
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2020 #32 Karamurselee dedi: Dur sınıfını da söyliyim 10/A mıydın unuttum ya sınıfları 2 ay oldu korona yüzünden . Genişletmek için tıkla... Tostçu nerdesin? Artı 0 Eksi
Karamurselee dedi: Dur sınıfını da söyliyim 10/A mıydın unuttum ya sınıfları 2 ay oldu korona yüzünden . Genişletmek için tıkla... Tostçu nerdesin?