wherwismymnd
Centipat
- RAM
- 16
- Ekran kartı
- 4050
- İşlemci
- i5 12450H
İyi akşamlar, format sonrası tüm sürücüleri nasıl yükleyebilirim?
Onlar kendi kendine birkaç kez öyle görünür, en son düzeliyor merak etmeyin.Hocam diğerleri yükleniyor da Realtek ses güncellemeleri yüklenmiyor yeniden deneyin oluyor neden?
Çözüldü mü hocam problemleriniz?Hocam diğerleri yükleniyor da Realtek ses güncellemeleri yüklenmiyor yeniden deneyin oluyor neden?
Hocam indirdim yeniden başlattım şimdi parola istiyor ne parolası?Demek ki gereken güncellemeleri kurulum sırasında yapmış hocam. O ünlemler için de resmi siteden anakartınızın chipset sürücüsünü kurun, düzelecektir.
Hocam birkaçı gitti bunlar kaldı.Parola için boş bırakın, yeni parolaya da kendi istediğiniz parolayı oluşturabilirsiniz.
Hocam şimdi W uptade baya bi güncelleme yapıyor 10-15 tane.Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına sağ tıklayıp günceller misiniz?
Yapsın bekleyin hepsini.Hocam şimdi W uptade baya bi güncelleme yapıyor 10-15 tane.
Hocam diğerleri yükleniyor da Realtek ses güncellemeleri yüklenmiyor yeniden deneyin oluyor neden?Yapsın bekleyin hepsini.
Onlar kendi kendine birkaç kez öyle görünür, en son düzeliyor merak etmeyin.Hocam diğerleri yükleniyor da Realtek ses güncellemeleri yüklenmiyor yeniden deneyin oluyor neden?
Çözüldü mü hocam problemleriniz?Hocam diğerleri yükleniyor da Realtek ses güncellemeleri yüklenmiyor yeniden deneyin oluyor neden?
Çözüldü hocam çözüm olarak da işaretledim mesajınızı sağolun. Ekran kartı sürücüsü ve işlemci sürücüsünün en güncel çıkan halini indirsem yeterli midir?Onlar kendi kendine birkaç kez öyle görünür, en son düzeliyor merak etmeyin.
Çözüldü mü hocam problemleriniz?
İşlemci sürücüsü zaten günceldir, sizin yapacağınız bir güncelleme yok. Ekran kartını da güncellediniz mi tamamdır. Rica ederim, iyi akşamlar.Çözüldü hocam çözüm olarak da işaretledim mesajınızı sağolun. Ekran kartı sürücüsü ve işlemci sürücüsünün en güncel çıkan halini indirsem yeterli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.