N Nightplx Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 121 14 Şubat 2019 #1 Bilgisayarımda boş yer kaplayan şeyleri temizlemek amacıyla format attım fakat, driver oyun kurulumu filan yaparken ıslemci coşuyor. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, acaba nasıl çözerim?
Bilgisayarımda boş yer kaplayan şeyleri temizlemek amacıyla format attım fakat, driver oyun kurulumu filan yaparken ıslemci coşuyor. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, acaba nasıl çözerim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.419 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2019 #2 Formattan sonra bilgisayarın içini açtınız mı? Artı 0 Eksi
Yorum Hectopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 63 Yer K.Maraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik - Web Design 14 Şubat 2019 #3 Anakart driver yüklediniz mi chipset vs.? Kullanmış olduğunuz windows cd/usb temiz miydi? Format attıktan sonra bilgisayar ilk açıldığında yine aşırı yük var mıydı? Artı 0 Eksi
Anakart driver yüklediniz mi chipset vs.? Kullanmış olduğunuz windows cd/usb temiz miydi? Format attıktan sonra bilgisayar ilk açıldığında yine aşırı yük var mıydı?
KS KS N Nightplx Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 121 14 Şubat 2019 #4 Yorum dedi: Anakart driver yüklediniz mi chipset vs.? Kullanmış olduğunuz windows cd/usb temiz miydi? Format attıktan sonra bilgisayar ilk açıldığında yine aşırı yük var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hepsi yüklü bios pilinden şüpheliyim veya bios güncel degil,windows 10 orjinal oem.aşırı yük vardı açıldığında Artı 0 Eksi
Yorum dedi: Anakart driver yüklediniz mi chipset vs.? Kullanmış olduğunuz windows cd/usb temiz miydi? Format attıktan sonra bilgisayar ilk açıldığında yine aşırı yük var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hepsi yüklü bios pilinden şüpheliyim veya bios güncel degil,windows 10 orjinal oem.aşırı yük vardı açıldığında
Yorum Hectopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 63 Yer K.Maraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik - Web Design 14 Şubat 2019 #5 Nightplx dedi: Hepsi yüklü bios pilinden şüpheliyim veya bios güncel degil,windows 10 orjinal oem.aşırı yük vardı açıldığında Genişletmek için tıkla... Peki ya format öncesi? Artı 0 Eksi
Nightplx dedi: Hepsi yüklü bios pilinden şüpheliyim veya bios güncel degil,windows 10 orjinal oem.aşırı yük vardı açıldığında Genişletmek için tıkla... Peki ya format öncesi?
KS KS N Nightplx Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 121 14 Şubat 2019 #6 Yorum dedi: Peki ya format öncesi? Genişletmek için tıkla... Format öncesi hiçbişe yoktu pc de sadece 5-10 derece ısınma sorunu vardı macun eskidiği dolasıyla Artı 0 Eksi
Yorum dedi: Peki ya format öncesi? Genişletmek için tıkla... Format öncesi hiçbişe yoktu pc de sadece 5-10 derece ısınma sorunu vardı macun eskidiği dolasıyla
Yorum Hectopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 63 Yer K.Maraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik - Web Design 14 Şubat 2019 #7 Kurduğun windows'dan veya sonrasında yüklediğin programlardan kaynaklı olma durumu yüksek o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS N Nightplx Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 121 14 Şubat 2019 #8 Yorum dedi: Kurduğun windows'dan veya sonrasında yüklediğin programlardan kaynaklı olma durumu yüksek o zaman. Genişletmek için tıkla... Bence yazılımsal ama nasi çözeceğim bilemedim. Artı 0 Eksi
Yorum dedi: Kurduğun windows'dan veya sonrasında yüklediğin programlardan kaynaklı olma durumu yüksek o zaman. Genişletmek için tıkla... Bence yazılımsal ama nasi çözeceğim bilemedim.