Format sonrası kasma sorunu

nyprn035

Centipat
Ben dün bilgisayara format attım ve normalde CS:GO, LOL vb. oyunlarda 150 FPS rahat alırken şimdi ise 60-120 FPS alıyorum. Windows'u güncelledim, ekran kartını güncelledim, anakartı güncelledim ve hala geçmedi. Ryzen 3 2200G, GTX1650, 8 GB Corsair Vengeance LPX (3000MHz) RAM, 1 TB HDD, 240GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size önereceklerimi maddeler halinde anlatacağım.
  1. Oyun içerisinde grafik ayarlarını düşürebilirsin.
  2. CS:GO içerisinde 3D sesleri kapatabilirsin. Performansını arttıracaktır.
  3. Masaüstü > Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > Görüntü ayarlarını önayarla yap > Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver > İmleci Kaliteden, Performansa çek ve uygula.
  4. 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Oradaki gerekli şeyleri açık yapıp diğerlerini kapatabilirsin.

Size önereceklerimi maddeler halinde anlatacağım.
  1. Oyun içerisinde grafik ayarlarını düşürebilirsin.
  2. CS:GO içerisinde 3D sesleri kapatabilirsin. Performansını arttıracaktır.
  3. Masaüstü > Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > Görüntü ayarlarını önayarla yap > Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver > İmleci Kaliteden, Performansa çek ve uygula.
  4. 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Oradaki gerekli şeyleri açık yapıp diğerlerini kapatabilirsin.

Yaptım ama gene aynı bütün driverlar güncelde

Ben dün bilgisayara format attım ve normalde CS:GO, LOL vb. oyunlarda 150 FPS rahat alırken şimdi ise 60-120 FPS alıyorum. Windows'u güncelledim, ekran kartını güncelledim, anakartı güncelledim ve hala geçmedi. Ryzen 3 2200G, GTX1650, 8 GB Corsair Vengeance LPX (3000MHz) RAM, 1 TB HDD, 240GB SSD.
Diyecek pek şeyim kalmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı