Çözüldü Format sonrası laptoptan ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ssea

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopum Windows 11'di ve format atmam gerekti, bende o ara Windows 10'a geçmeye karar verdim, Lenovo uygulaması normalde sürücüleri kendi yüklüyordu fakat bu sefer kendim elle yükledim anlam veremedim Lenovo Vantage niye böyle yaptı, neyse sonra çoğu sıkıntıyı halletim derken ses gelmiyor laptoptan, driverini da kurdum fakat bilmiyorum nerede hata yaptım.

Sorun gider diyorum böyle hata alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• sss.PNG
    sss.PNG
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni bir laptop ise Windows 10 uyumlu ses sürücüsü olmayabilir. Yeni laptoplar için önerim her zaman Windows 11. Victus cihazla bunun en büyük örneği. Windows 11'e geçersiniz ses problemi kalkacaktır.
Yeni bir laptop ise Windows 10 uyumlu ses sürücüsü olmayabilir. Yeni laptoplar için önerim her zaman Windows 11. Victus cihazla bunun en büyük örneği. Windows 11'e geçersiniz ses problemi kalkacaktır.

Çözüm
Evet. Windows 10 kaynaklıymış sorun, Windows 11 kurdum sorunsuz şu an. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı