Format sonrası LoL'de FPS düşüşü

yareyare

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston hyperx fury 3000 mhz cl 16 ram
SSD veya HDD modeli
SSD plus Sandisk
Ekran kartı
Rx 580 armor oc
Anakart
msi B450M-A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 2600 six core pressesor
Arkadaşlar merhaba. Ben geçen gün bilgisayara virüs bulaştırdım silmeye çalıştım fakat hiç gitmedi. O yüzden format atma kararı aldım ve format attım. Format attıktan sonra bir 30-20 FPS League of Legends de düşüş olduğunu fark ettim. FPS arttırma ayarlarını da yaptım fakat hiçbir şey düzelmedi. Ekran kartı driverimi DDU'dan silip de yükledim fakat hiçbir şey olmadı :( yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam formattan önce League of Legends'ı flash belleğe atıp format attıktan sonra flash bellekten PC'ye mi yüklediniz?

Arkadaşlar merhaba. Ben geçen gün bilgisayara virüs bulaştırdım silmeye çalıştım fakat hiç gitmedi. O yüzden format atma kararı aldım ve format attım. Format attıktan sonra bir 30-20 FPS League of Legends de düşüş olduğunu fark ettim. FPS arttırma ayarlarını da yaptım fakat hiçbir şey düzelmedi. Ekran kartı driverimi DDU'dan silip de yükledim fakat hiçbir şey olmadı :( yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sürücüleri yüklediniz mi?

Ekran kartı sürücüsünü yükledim başka neleri yüklemem gerekiyor?

Hocam formattan önce League of Legends'ı flash belleğe atıp format attıktan sonra flash bellekten PC'ye mi yüklediniz?

Yok hocam direk formattan sonra yükledim o kadar.

Hocam başka ne sürücüler yüklemem gerekiyor ekran kartı sürücüsü dışında.

Başka yardımcı olacak kimse yokmu?

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsünü yükledim başka neleri yüklemem gerekiyor?

Yok hocam direk formattan sonra yükledim o kadar.

Hocam başka ne sürücüler yüklemem gerekiyor ekran kartı sürücüsü dışında.

Başka yardımcı olacak kimse yok mu?

Oyununuzda bir sorun olabilir silip yüklemeyi deneyin grafik ayarlarını kontrol edin FPS kısıtlama ayarı açık unutulmuş olabilir.

Oyununuzda bir sorun olabilir silip yüklemeyi deneyin grafik ayarlarını kontrol edin FPS kısıtlama ayarı açık unutulmuş olabilir.
Fps kısıtlama açık değil. Zaten monitörüme göre kısıtladım. Ama o Fps değerlerine bile ulaşamıyor.

Hocam başka kimse yazmayacak mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı