Format sonrası masaüstündeki dosyalar hala duruyor

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
USB diskimi yeni aldim ilk defa kullanıyorum internetten Media Creation Tool kullanarak Windows 10 yükledim. Format işlemi bitti masaüstüne eski dosyalarim eski oyunlarimin kisayollari ve masaüstü arka plan resmim geldi. Sizce sorun nedir, ne alaka bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen sadece C diskine format attınız ve D diskiniz silinmedi ayrıca o programların bazıları da çalışmayabilir. Çünkü bende de bu şekilde olmuştu ve bende bazı dosyalar çalışmıyordu.

Disk ekranı gelince tüm disklerinize biçimlendir demeniz gerekiyordu temiz olması için.

Muhtemelen format atmadınız. Sadece Media Creation Tool ile yükseltme yaptınız.

Evet, o da olabilir ama USB diyor. Bu bilgisayarı yükselt seçeneğini seçmemesi gerektiği kadar bilgisi vardır sanırım.

Muhtemelen sadece C diskine format attınız ve D diskiniz silinmedi ayrıca o programların bazıları da çalışmayabilir. Çünkü bende de bu şekilde olmuştu ve bende bazı dosyalar çalışmıyordu.
C diskine format atsa Masaüstü klasörü de silinir hocam. Bence hiç atmadı :D

Evet, o da olabilir ama USB diyor. Bu bilgisayarı yükselt seçeneğini seçmemesi gerektiği kadar bilgisi vardır sanırım.
Media Creation Tool diyor hocam. Ne zamandan beri Media Creation Tool ile USB'ye ISO yazdırılıyor. :D

Media Creation Tool diyor hocam. Ne zamandan beri Media Creation Tool ile USB'ye ISO yazdırılıyor?

Media Creation Tool ile USB'ye ISO yazdırılıyor. Neden yazdırılmasın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı