Format sonrası neler yapılmalı?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı formatladım. Otomatik ekran kartını kurdu DDU ile kaldırıp kendi sitesinden en son sürümü kurdum. En son Windows Update yaptım ve birkaç Windows ayarı ile oynadım (arka plan uygulamaları vb). Daha ne yapmam gerekli? Anakartın sitesinden sürücüleri kurmam gerekiyor mu? Windows Update ile kurulduğunu söylemişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarı formatladım. Otomatik ekran kartını kurdu DDU ile kaldırıp kendi sitesinden en son sürümü kurdum. En son Windows Update yaptım ve birkaç Windows ayarı ile oynadım (arka plan uygulamaları vb). Daha ne yapmam gerekli? Anakartın sitesinden sürücüleri kurmam gerekiyor mu? Windows Update ile kurulduğunu söylemişlerdi.

Bence bir şey yapma kullanacağın programları yükle yeterli Windows her şeyi hallediyor zaten.

Windows bazı sürücüleri güncel olarak kurmuyor. Anakartın sitesinden kontrol etmeni öneriyorum. Intel ise Intel Support assistant uygulamasını kullanmanı öneririm. NVIDIA ekran kartı ise NVIDIA App kurmalısın. Sonra kullandığın gerekli uygulamaları kur WinRAR, VLC gibi programlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı