Format Sonrası Oyunlarda Düşük FPS

brainokanır.

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART : ASROCK PG RİPTİDE B650M

İŞLEMCİ : AMD RYZEN 7 7800X3D

RAM : XPG LANCER RGB 32 GB (2x16) 6000 MHZ

EKRAN KARTI : GİGABYTE GeForce RTX™ 4070 GAMING OC 12G
Öncelikle iyi günler. Benim sorunum şu: HP marka bir notebook'um var yeni format attım (Windows 10) eskiden PUBG Mobile kasmadan oynuyordum şimdi ise oyuna giriyorum bir süre sonra oyun aşırı derece kasmaya başlıyor, tüm güncellemeleri yapmama rağmen. CPU ve GPU kullanımım 70 50 arası. Sorun ne anlamadım sistem özelliklerimi resimdeki gibi ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı gibi önemli sürücüleri yüklediniz mi?

Kullandığınız emulatörden kaynaklı bir sorun olabilir. Programın ayarlarında kullanabileceği ram miktarı ve işlemci yüzdesi/çekirdek sayısı gibi değerleri kontrol edin. Eğer müdahale edebiliyorsanız, biraz yükseltmeyi deneyin.

Evet yükledim. bi sorunda şu pc de hiç bi program açık değilken CPU kullanımı bazen 80 -100 oluyor sebebi nedir acaba ?
yükselttim ama sorun aynı

Driver Booster programını kullandığınızı gördüm. Bence o tür programlar kurmayın. Tavsiye etmem.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. CPU kullanımım pc de bişey yapmazken bazen 80 100 oluyor sebebi nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…