Format sonrası ping değerleri değişti

Enbiya Erdağ

Hectopat
Daha fazla  
Format atmıştım ve oyunlarda olan ping değerlerinde düşüş ve download upload hızlarında artış yaşamıştım. Bu beni sevindirmişti fakat tekrar ping yükselmeye başladı, çok değişik bir sorun. Vodafone fiber kullanmaktayım, format öncesi Valorant'taki pingim 42 sabitti, format sonrasında 25 sabit olmaya başladı ve 2 gündür de 30 sabit. Valorant'ta Türkiye sunucusunda çok fazla sorun olmuyor fakat CS:GO'da 80-100 arası ping alıyorum bu da benim canımı sıkıyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmıştım ve oyunlarda olan ping değerlerinde düşüş ve download upload hızlarında artış yaşamıştım. Bu beni sevindirmişti fakat tekrar ping yükselmeye başladı, çok değişik bir sorun. Vodafone fiber kullanmaktayım, format öncesi Valorant'taki pingim 42 sabitti, format sonrasında 25 sabit olmaya başladı ve 2 gündür de 30 sabit. Valorant'ta Türkiye sunucusunda çok fazla sorun olmuyor fakat CS:GO'da 80-100 arası ping alıyorum bu da benim canımı sıkıyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Kablolu bağlantımı yoksa kablosuz mu? Modem arayüzünde statistics veya bunun gibi bir bölüm bulunur oradanda modeme gelen hızların resmini atabilir misiniz?

Kablolu bağlantı yapıyorum. Modemimde öyle bir bölüm bulamadım HG255s modem kullanmaktayım.

İnternetde bulamadim ama belki benzer birsi bulursunuz diye resim koyacagim ingilizce oldu windows duzeltemedim yazimda sorum olabilir kusruma bakmayin

Dosya Ekleri

• IMG_20220620_125904.jpg
    IMG_20220620_125904.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 62
Fiber kullandığınız için arkadaşın attığı bölüm sizin modeminizde olmayacaktır. Vodafone Fiber'de pinglerin bir miktar yüksek olduğunu çevremden de duymuştum. Siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın durumu bildirin arıza kaydı açtırtın yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı