Format Sonrası Ses Sorunu

Dosya Ekleri

• cvb.png
    cvb.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Öncelikle anakart marka ve modeli göstermiyor program, ikinci olarak aygıt yöneticisinin resmini yeni gördüm ve çok da güven vermedi açıkçası.
İlk olarak anakart marka model verebilirseniz daha garanti olur.
Şunu da bir deneyin, sağ altta kırmızı çarpı bulunan hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını aç seçeneğini seçin, açılan pencerede çıktı cihazınızı seçin bölümünde ki seçenekleri tek tek deneyin fark yaratacak mı bakalım.

Öncelikle anakart marka ve modeli göstermiyor program, ikinci olarak aygıt yöneticisinin resmini yeni gördüm ve çok da güven vermedi açıkçası.
İlk olarak anakart marka model verebilirseniz daha garanti olur.
Şunu da bir deneyin, sağ altta kırmızı çarpı bulunan hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını aç seçeneğini seçin, açılan pencerede çıktı cihazınızı seçin bölümünde ki seçenekleri tek tek deneyin fark yaratacak mı bakalım.
Daha önceden denemiştim herhangi bir fark olmadi. [emoji17]

Bakabiliyorsanız anakartın üzerindeki marka ve model numarası ile internette arama yapıp anakartın orjinal sitesinde support bölümünden WİN10 için olan ses sürücülerini indirin. Daha sonra aygıt yöneticisinde şu an kurulu olan ses sürücülerini tamamen kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmadan indirdiğinizi kurun, kurduktan sonra yeniden başlatın.
Bu arada kulaklığı kasanın önündeki jaklara takıyorsanız arkadan anakarta takmayı deneyin.

Bakabiliyorsanız anakartın üzerindeki marka ve model numarası ile internette arama yapıp anakartın orjinal sitesinde support bölümünden WİN10 için olan ses sürücülerini indirin. Daha sonra aygıt yöneticisinde şu an kurulu olan ses sürücülerini tamamen kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmadan indirdiğinizi kurun, kurduktan sonra yeniden başlatın.
Bu arada kulaklığı kasanın önündeki jaklara takıyorsanız arkadan anakarta takmayı deneyin.
Kasanın içini açıp bakacağım simdi tesekkur ederim.

Imkani yok hazır bilgisayar almam,k3ndim toplarım eski sistemimi durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım daha sonra da akrabaların çıkmalarına kaldım iste uğraşıyorum. [emoji17]

En son çare olarak anakartın sitesinden yüklemeye çalış. Kasanın içini açıp bak adına.

Casper bende kullandım ve en son sürekli mavi ekran hatası verip duruyordu.

Anakartın modelini öğrendim,baska bir forumda aynı sorunu yaşayan birisine çözüm olarak bios ayarlarından devre dışı kalmış olabileceği yazıyordu ona bakıyorum suan.
En son çare olarak anakartın sitesinden yüklemeye çalış. Kasanın içini açıp bak adına.

Hocam anakart ecs h81h3m4 v1.0 fakat ben nereden neyi yükleyeceğimi anlamadım yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Evet an itibari ile sorun çözüldü anakartın kendi sitesinden realtek son sürümünü indirip kurdum yeniden başlatmaya gerek bile kalmadan düzeldi.O anki mutluluğuna şahit olsaydınız keşke,biraz küfürlüydü ama olsun. [emoji3][emoji3]

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı