Merhaba bilgisayarıma format attım ve belirgin şekilde çok yavaşladı aksine hızlanması gerekiyorken nasıl hızlanmasını sağlayabilirim.
hocam güç seçeneklerinde dengeliden yüksek performansa çekinizMerhaba bilgisayarıma format attım ve belirgin şekilde çok yavaşladı aksine hızlanması gerekiyorken nasıl hızlanmasını sağlayabilirim.
Onları hallettim direkGenelde bunlar eski sürücülerden kaynaklanır
Şuan tüm driverlae güncelFormattan sonra sistem otomatik olarak eski sürücüleri indiriyor yeni sürücüleri indirin sorun ortadan kalklar
Merhaba, en öncelikli diğer arkadaşların dedikleri gibi driver kontrol edin. Gerekirse:
Rehber: Detaylı Bilgisayar Hızlandırma Windows 10/11
Selamlar, İnternette birçok bu mesele hakkında açılmış konu var. İsteğim, bu rehberin onların içindeki en gerekli ve sorun çıkarmayacak ayarları bir araya toplamak. Bunun için eleştirileriniz ve geri dönüşleriniz önem arz ediyor, aşağıya yazabilirsiniz. İlk önce şunu kararlaştıralım: Windows'u...www.technopat.net
hocam güç seçeneklerinde dengeliden yüksek performansa çekinizOnları hallettim direk
Şuan tüm driverlae güncel
Teşekkürler deneyeceğim.
hemen yapıyorumhocam güç seçeneklerinde dengeliden yüksek performansa çekiniz
hocam sonuçlar noldu düzelme varmı?hemen yapıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.