Format sonrasi Valorant'ta FPS düşüşü

Heysage

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512gb
Ekran kartı
Nvidia 4070
Anakart
Asus a620m-e
İşlemci
Amd 7500 olmasi lazm
Bilgisyara alali yaklaşık 1 yil oldu yakin zamanda format attim bilgisayara zorundaydım format atmaya. Her neyse attıktan sonra her seyi yukledim yapmadigim tek şey sanirim BIOS guncellemesi. Valorant'ta 600 700 FPS gorurken bir anda 0 81 10 gibi FPS'ler gormeye başladım ne yapacağım bilmiyorum format sonrasi yapılacak seyleri ve ne yapmam gerektigini birisi bana soylerse cok iyi olur.

Bilgisyara alali yaklaşık 1 yil oldu yakin zamanda format attim bilgisayara zorundaydım format atmaya. Her neyse attıktan sonra her seyi yukledim yapmadigim tek şey sanirim BIOS guncellemesi. Valorant'ta 600 700 FPS gorurken bir anda 0 81 10 gibi FPS'ler gormeye başladım ne yapacağım bilmiyorum format sonrasi yapılacak seyleri ve ne yapmam gerektigini birisi bana soylerse cok iyi olur.

Ekran kartının sürücüsünü yüklediğinize emin misiniz?

Hocam şimdi tekrar yüklüyorum manuel bir sekilde tamamlaninca donus yapacagim.

Microsoft Visual C++ yazılımlarını kurdunuzmu.

Kurdum her şeyi yaptim fakat hala FPS düşmesi yiyorum hocam bir anda 60 70 fusuyor fPS

Yaptim fakat hala ayni durumu yasiyorum.

Son düzenleme:
Hocam şimdi tekrar yüklüyorum manuel bir sekilde tamamlaninca donus yapacagim.

Kurdum her şeyi yaptim fakat hala FPS düşmesi yiyorum hocam bir anda 60 70 fusuyor FPS.

Yaptim fakat hala ayni durumu yasiyorum.

Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın, oyun içine girip FPS ayarlarını en yükseğe alın, V-Sync açıksa kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı