Pentium sistemde format sonrası yavaşlama

Yer
Denizli/Çardak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, en başta bilgisayarıma utraıso programını kullanarak Windows 8.1 Pro 32 Bit kurmuştum ve birkaç hafta onu kullandım. Daha sonra işlemcimin 64 Bit desteklediğini fark ettim ve USB ile Windows 8.1 Pro X64 kurdum ve şu anda 64 Bit kullanıyorum ama bilgisayarım çok yavaşladı. 32 Bit'ken fişek gibiydi artık bayağı yavaş, hatta işletim sistemi 32 Bit'ken her gün açıp saatlerce kullanırdım fakat şimdi bilgisayarı açasım bile gelmiyor. Bir de artık winkey kısayolları düzgün çalışmamaya başladı, bazen bir işlemi tek kere yapmam yetiyorken bazen de birkaç kere tekrarlamam gerekiyor. Ne yapmalıyım?

Laptop/Intel Pentium T4200 Dual-Core 2 çekirdek, 2 thread, 2.00 GHz işlemci/2+2=4 GB DDr2 RAM/SiS Mirage 3 Graphics 256 mb ekran kartı/Clevo M540SS Anakart

(ÇÖP PC OLDUĞUNUN FARKINDAYIM)

ISO'yu nereden indirdin Microsoft'un sitesinden indirmeni tavsiye ederim.
Görev yöneticisinde sistemi yoğun kullanan program var mı?

Windows 7 starter kur fişek gibi olur.
Windows 7'yi çok düşündüm ama orjinal olarak hiçbir yerde yok. Microsoft'un kendi sitesinde indirmeden önce key istiyor en az 10 tane key girdim ama hiçbirini kabul etmiyor ve her seferinde 'bir hata oluştu' diyor.
Anlayamadım ? (açılma hızını soruyorsanız bazen hızlı, bazen yavaş, bazen de yanıt vermiyor)
Peki görev yöneticisi.
Yeni anladım, sistem uygulamaları fena halde işlemci, RAM ve disk kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı