Format ve bakıma 600 TL normal mi?

Enflasyon %6 herhalde?

Format dediğiniz şey ayarlardan yapılabiliyor SSD varsa 10-20 Dk'lık iş kaldı ki hem forumda hem YouTube kanallarında onlarca video var hem format hem temizlik hem de bilgisayar toplamak için biraz izleyin zor bir şey değil.

Lenovo'nun kendi teknik servisi var. BDH-Lenovo Teknik Servis Maltepe'de. Oraya göndermek yerine bilgisayarcıya yaptırmak mantıksız. Msi bu işi dolarla yapıyor sanırım o bile bu kurda 600 lira istemez :D.

Kendi teknik servisi yerine bilgisayarcıya götürmek de mantıklı değil içinden ram vs değiştirebilirler...

Hocam format konusunda uzun süre formatı başkalarına yaptırmış olarak bir şey yazmak istiyorum. Yaklaşık 5 yıl falan format atmaya hep korktum. En sonunda yeter artık kendim yapmayı öğrenmem lazım dedim ve yaptım gerçekten korktuğum kadar değil çok basitmiş. Tek bir flash bellek ile yapabiliyorsun formatı. Youtubeda technopatın videosunu izleyerek format atmıştım diye hatırlıyorum. Sadece format attıktan sonra driver konuları için foruma konu açabilirsin. Yardımcı olurlar o da çok zor değil.

O bilgisayarcının yapacağı işi çok ucuza (o da termal macun parası) siz de evde yapabilirsiniz. Adam muhtemelen markasız termal macun kullanacak, ayrıca gidip Windows'un deneme sürümünü indirip KMS ile falan etkinleştirecek ve sizi kazıklayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı