8 GB yeterli
Bana video önerir misin YT'den
ekran kartı güncelleme biliyorum ama direve pack diye birşey vardı gereklimiÖzellikle ekran kartını hele güncellemelisinki PC eskisinden daha yavaş olur yapmazsan
8 GB yeterli
ekran kartı güncelleme biliyorum ama direve pack diye birşey vardı gereklimiÖzellikle ekran kartını hele güncellemelisinki PC eskisinden daha yavaş olur yapmazsan
Sakın uygulamalar ile güncellemeyin. Ekran kartınızın kendi sitesinden indirin sürücüyü falan.. Başka bir şeye gerek yok.Bana video önerir misin YT'den
ekran kartı güncelleme biliyorum ama direve pack diye birşey vardı gereklimi
Ben öyle programları pek önermiyorum GEFORCE EXPERİENCE kullanıyorum ondan şaşmamBana video önerir misin YT'den
ekran kartı güncelleme biliyorum ama direve pack diye birşey vardı gereklimi
Ben öyle programları pek önermiyorum GeForce Experience kullanıyorum ondan şaşmam
Sakın uygulamalar ile güncellemeyin. Ekran kartınızın kendi sitesinden indirin sürücüyü falan. Başka bir şeye gerek yok.
Hmm o zaman kazamız mübarek olsun atmayı deniyorum inşallah bir şey olmaz şeyden korkuyorum ben anakarta BIOS güncelleme atarken anakart çöp ettim bu da böyle olmaz inşallah
Peki bir de ben anakartıma BIOS güncelleme atarken anakart çöp oldu bu da öyle olmaz değil mi?
BIOS guncellerken eski BIOS silinip yenisi yazıldığı için elektrik giderse anakartın çöp olması normal. BIOS olmaz ise ne yapacağını bilemez. Merak etmeyin öyle bir şey olmaz format atarken.
O ayrıHmm ozaman kazamız mübarek olsun atmayı deniyorum inşallah bir şey olmaz şeyden korkuyorum ben anakarta BIOS güncelleme atarken anakart çöp ettim bu da böyle olmaz inşallah
Peki bir de ben anakartıma BIOS güncelleme atarken anakart çöp oldu bu da öyle olmaz değil mi?
O ayrı
Korkun var ise dosyayı rufusladıktan sonra usb içine girip kuruluma öyle devam et. Kurulum bir tık daha fazla sürer fakat yine formatlanır.Yani ona benzer durum yaşamim diye dedim
Korkun var ise dosyayı rufusladıktan sonra USB içine girip kuruluma öyle devam et. Kurulum bir tık daha fazla sürer fakat yine formatlanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.