Formata rağmen boşta %100 CPU kullanımı

• Konuyu başlatan PRecel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 556

PRecel

Hectopat
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
var
Ekran kartı
GTX 1050 TI
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz 2.50 G
Merhaba arkadaşlar, bir süredir bilgisayarımda oyun oynayamayacak durumdaydım ve hiç sorunu araştırmadan Windows 10'dan 11'e format attım. Formattan sonra CPU kullanımının hiçbir şey yapmamama rağmen %100 olduğunu gördüm. W11'den kaynaklı olduğunu düşünüp 10'a formatladım ve bilgisayar açılır açılmaz CPU kullanımına baktığımda karşımda %100 yazısını gördüm. Sorun donanımsal mıdır, yapabileceğim bir şey yok mu?

Merhaba arkadaşlar, bir süredir bilgisayarımda oyun oynayamayacak durumdaydım ve hiç sorunu araştırmadan Windows 10'dan 11'e format attım. Formattan sonra CPU kullanımının hiçbir şey yapmamama rağmen %100 olduğunu gördüm. W11'den kaynaklı olduğunu düşünüp 10'a formatladım ve bilgisayar açılır açılmaz CPU kullanımına baktığımda karşımda %100 yazısını gördüm. Sorun donanımsal mıdır, yapabileceğim bir şey yok mu?
Virüs taraması yapmak, mesela, Malwarebytes ve Kaspersky? Hazırladığın USB'leri de test etmeni gerektirir sanki.

Görev yöneticisinde ne yazıyor. İşlemciyi kullanan ne. Güncelleme yüklüyor olabilir. 1 saat bekle.

Görev yöneticisinde ne yazıyor. İşlemciyi kullanan ne. Güncelleme yüklüyor olabilir. 1 saat bekle.
11'de yaklaşık 2-3 gün kullandım, sorunun güncellemelerden kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum hocam ama tabii ki bekleyeceğim. Ekteki görsel bilgisayar açıldıktan 3-4 dakika sonrasına aittir, Skype'ı otomatik başlatmış ama o olmasa dahi yine %100 oluyor.

USB kullanmadan temiz formatı nasıl atıyorsun bir anlatsana?
Kastım, iso dosyası kullanarak "hiçbir şey saklama bütün dosyaları sil" seçeneğini seçmek hocam

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    52,9 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı