Formatı bile engelleyen virüs nasıl kaldırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam Microsoft'u arardım. Gayet başarılı müşteri hizmetleri var. Daha önce benzer bir olay başıma geldiğinde yardımcı olmuşlardı.

Sabah 7'den beridir zaten söylediğiniz işlemleri yaptım ama nasıl bir virustur hepsini engelliyor. Bana veren kişi galiba laptopun sonunu getirmiş. Bu arada HDD çıkaramıyorum laptop çünkü.
Dedikleri gibi USB'den çalışan bir işletim sistemli boot edersen HDD'yi sıfırlayabilirsin.

USB'den Linux başlatılmıyor mu bilgisayarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop hard diski çıkarılabilir. En temizi Hard diski çıkartıp yeni Hard disk koyup sıfırdan windows kurmak.

Harbi sağlam virüsmüş. Çıkan yazının fotosunu arabilirmisiniz çok merak ettim:)
Yeni model fidye virusu galiba benim beynim yandı hiç bir şey yapamıyorum laptopta. Laptopa dokunurken bille eldiven takıyorum artık :D
Dedikleri gibi USB'den çalışan bir işletim sistemli boot edersen HDD'yi sıfırlayabilirsin.
Yarın yapacağım teşşekürler dua edin öldüreğim şu virusu.

Bu arada galiba piyasanın en sağlam virusu galiba. Aman dostlarım şu Torrenten indirme yapmayın bilgisayarınızı böyle viruslere kaptırmayın.
PC açılmadan BIOS'a girip Windows yükleme için boot edilen flash belleğinizi seçtiğinizde PC flash bellek üzerinden başlamıyor mu?
Bilgisayar BIOS'a bile girmiyor :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı