- Makaleler
- 1
Ben olsam Microsoft'u arardım. Gayet başarılı müşteri hizmetleri var. Daha önce benzer bir olay başıma geldiğinde yardımcı olmuşlardı.
Dedikleri gibi USB'den çalışan bir işletim sistemli boot edersen HDD'yi sıfırlayabilirsin.Sabah 7'den beridir zaten söylediğiniz işlemleri yaptım ama nasıl bir virustur hepsini engelliyor. Bana veren kişi galiba laptopun sonunu getirmiş. Bu arada HDD çıkaramıyorum laptop çünkü.
Yeni model fidye virusu galiba benim beynim yandı hiç bir şey yapamıyorum laptopta. Laptopa dokunurken bille eldiven takıyorum artıkHarbi sağlam virüsmüş. Çıkan yazının fotosunu arabilirmisiniz çok merak ettim![]()
Yarın yapacağım teşşekürler dua edin öldüreğim şu virusu.Dedikleri gibi USB'den çalışan bir işletim sistemli boot edersen HDD'yi sıfırlayabilirsin.
Bilgisayar BIOS'a bile girmiyor :/PC açılmadan BIOS'a girip Windows yükleme için boot edilen flash belleğinizi seçtiğinizde PC flash bellek üzerinden başlamıyor mu?
@GoDd1 Denediniz mi?PC açılmadan BIOS'a girip Windows yükleme için boot edilen flash belleğinizi seçtiğinizde PC flash bellek üzerinden başlamıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.