Virüs nasıl kaldırılır?

hocam ben zaten kesin format atıcam bu çözüm değil konuda yazdıklarımı okur musunuz?
kişileri falan fotoğrafları nasıl kurtarabilirim diyorum ben
cihaz xiaomi
Hocam pcye şarj kablosuyla takın ve cihazı açtıktan sonra fotoğrafların olduğu klasörleri kopyalayın ve diskde bir yere yedekleyin. Yada bulut yardımıyla örn: drive ile yedekleyin.

Merhaba arkadaşlar, babamın telefonuna virüs bulaşmış Chrome APK diye bir şey indirmiş Halkbank vb kötü yazılım var diye kapatmış hesabı, o Chrome'u silemiyorum ekstra olarak virüs tarama programlarını devre dışı bırakmış açılmıyor.
Adım adım neler yapmam lazım söyler misiniz? Fotoğrafları falan yedeklemek için numaraları epostayı falan.
Telefonu ayarlardan bul fabrika ayarlarına sıfırla hepsini sil işaretle tüm uygulamaları siler temiz yeniden yükler. En iyi çözüm bu!

hocam ben zaten kesin format atıcam bu çözüm değil konuda yazdıklarımı okur musunuz?
kişileri falan fotoğrafları nasıl kurtarabilirim diyorum ben
cihaz xiaomi
Mail hesabınıza yedekleyin en hızlı çzöüm budur hocam. Google Fotoğraflar ve Google Kişiler hesaplarınıza yedekleyin.

Virüs fotoğraflardan da gelmiş olabilir sıfırlamak hepsini silmek en akıllı çözüm.
Apk yüklenmiş hocam fotoğralardan nasıl gelecek.Ben bilmediğim için soruyorum ama çok düşük ihtimal ordan gelmesi.

Virüs fotoğraflardan da gelmiş olabilir sıfırlamak hepsini silmek en akıllı çözüm.
Hocam çok zannetmiyorum fotoğraflardan geleceğini ama son dosyalara bakılıp virüsün ilk görüldüğü tarih bakılarak o zamanda ve ondan sonra olan dosyaları silmek en mantıklısı olur eğer dediğiniz gibiyse.

Apk yüklenmiş hocam fotoğralardan nasıl gelecek.Ben bilmediğim için soruyorum ama çok düşük ihtimal ordan gelmesi.
Gelmez zaten bildiğim kadarıyla.

Mail hesabınıza yedekleyin en hızlı çzöüm budur hocam. Google Fotoğraflar ve Google kişiler hesaplarınıza yedekleyin.

Hocam kendim çözdüm zaten eski bir dostum yanımda olsaydı o yardımcı olurdu da olamadı işte.
Google Fotoğraflar'ı yedekledim artı olarak Drive'a attım.
WhatsApp mesajlarını Google'a yedekledim sohbetleri vb.
numaralar Google hesabına kayıtlıymış uygulamaları vb not ettim sıfırlayacağım bankaları da bloke edip yeni hesap açacağım teşekkür ederim.

Hocam çok zannetmiyorum fotoğraflardan geleceğini ama son dosyalara bakılıp virüsün ilk görüldüğü tarih bakılarak o zamanda ve ondan sonra olan dosyaları silmek en mantıklısı olur eğer dediğiniz gibiyse.

Gelmez zaten bildiğim kadarıyla.

Google indirilenlere baktığım da Chrome. APK dosyası vardı ve ana sayfaya baktığım da 2 tane Chrome vardı fotoğraflardan vb virüs bulaşmadı.

Son düzenleme:
Hocam kendim çözdüm forumdan yardım gelceğini beklemiyordum zaten eski bir dostum yanımda olsaydı o yardımcı olurdu da olamadı işte.
Google Fotoğraflar'ı yedekledim artı olarak Drive'a attım
Numaralar Google hesabına kayıtlıymış uygulamaları vb not ettim sıfırlayacağım bankaları da bloke edip yeni hesap açacağım teşekkür ederim.

Google indirilenlere baktığım da Chrome. APK dosyası vardı ve ana sayfaya baktığım da 2 tane Chrome vardı fotoğraflardan vb bulaşmadı virüs, bilip bilmeden yorum yapmayın bence.
Zaten dediğim gibi hocam fotoğraflardan bulaşmamıştır diye. o gün farklı bir dosya indiyse ondan bulaşmıştır diye düşündümde bir an.

Hocam kendim çözdüm forumdan yardım gelceğini beklemiyordum zaten eski bir dostum yanımda olsaydı o yardımcı olurdu da olamadı işte.
Google Fotoğraflar'ı yedekledim artı olarak Drive'a attım
Numaralar Google hesabına kayıtlıymış uygulamaları vb not ettim sıfırlayacağım bankaları da bloke edip yeni hesap açacağım teşekkür ederim.
Çözdüğünüze sevindim hocam. Ama ilk baştaki forumdan yardım geleceğini beklemiyordum zaten tabiriniz yanlış hocam. Burda cevap veren herkes size yardımcı olmaya çalışıyor ve yardımcı da oldu zaten. Bizim söylediklerimizin dışında yapacağınız bir işlem yok zaten sizde o şekilde çözmüşsünüz. Sonda teşekkür edip yukarda öyle yazmanız doğru değil. Benim herkes adına konuşmam doğru olmaz ama ben kendim bu tabiri yanlış gördüğüm için söylemek zorundayım.

Google indirilenlere baktığım da Chrome. APK dosyası vardı ve ana sayfaya baktığım da 2 tane Chrome vardı fotoğraflardan vb bulaşmadı virüs, bilip bilmeden yorum yapmayın bence.
Hocam böyle yaparak hiçbir yere varamazsınız. Bu konudaki size yardımcı olmaya çalışan kim varsa bildikleri ile yanlış ya da doğru yardımcı olmaya çalışıyor. Yanlışsa zaten düzeltemye çalışıyoruz bizde. Yardıma ihtiyacınız yoksa konu açmayın kimseye de bilip bilmeden yorum yapmayın demeyin.

Konuyu da kapatmanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı