Formatla geçmeyen mavi ekran hatası

sosyalton

Decapat
Daha fazla  
Yıllarıdr mavi ekran hatası alıyorum, formatlar yeniden yüklemeler çare olmadı, düzelmezse PC değiştirmek zorunda kalacağım, yardım. Minidump dosyaları minidump - Google Drive teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri Memtest ile test edeceksiniz. USB'ye yazdırmanız, açılışı USB'den başlatmanız lazım. Windows ortamında çalışanda var, ben kullanmadım. Test RAM büyüklüğünüze göre 2, 4 saat arası sürer.

SSD için sağlığı test eden programlar var, onu araltırın test edin.

RAM'leri Memtest ile test edeceksiniz. USB'ye yazdırmanız, açılışı USB'den başlatmanız lazım. Windows ortamında çalışanda var, ben kullanmadım. Test RAM büyüklüğünüze göre 2, 4 saat arası sürer.

SSD için sağlığı test eden programlar var, onu araltırın test edin.
minidumpa bir baksınlar hocam çözülmezse dediklerini denemeye çalışırım

@asd674 mindump bakabilir misiniz hocam, teşekkürler

Son düzenleme:
minidumpa bir baksınlar hocam çözülmezse dediklerini denemeye çalışırım

@asd674 mindump bakabilir misiniz hocam, teşekkürler
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar yükleyin.
İntel management engine sürücüsünü güncelleyin.
Ethernet sürücüsünü güncelleyin.
Memtest86 ile ram testi yapın.
Wifi sürücünüzü güncelleyin.
Çoğunlukla ram kaynaklı hatalar almışsınız öncelikle ram testini yapın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar yükleyin.
İntel management engine sürücüsünü güncelleyin.
Ethernet sürücüsünü güncelleyin.
Memtest86 ile ram testi yapın.
Wifi sürücünüzü güncelleyin.
Çoğunlukla ram kaynaklı hatalar almışsınız öncelikle ram testini yapın.
çok teşekkürler hocam, söylediklerinizi yapacağım, ram testini yaptıktan sonra sonuçları burada paylaşayım mı, daha önce hiç yapmadım nasıl yapılır videoları ile yapacağım ama sonuçlardan anlamam heralde

çok teşekkürler hocam, söylediklerinizi yapacağım, ram testini yaptıktan sonra sonuçları burada paylaşayım mı, daha önce hiç yapmadım nasıl yapılır videoları ile yapacağım ama sonuçlardan anlamam heralde
Buraya atın incelerim.

İntel management engine, Ethernet sürücüsü ve wifi sürücüsünü nasıl güncelleyebilirim. pcnin sitesine gidip indirdiğim linkler işe yaramıyor çok eski kurarken hatalar falan veriyor NP3530EC-U02TR | Samsung Destek TR
Şimdilik onları es geçin onlarda disk kaynaklı çökmeler yaşıyor olabilir. Sanal bellek kapatıp deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00