Formatla Geçmeyen Mavi Ekran Hatası

Merhaba; Depolama hatası olarak gözüküyor. Muhtemelen depolama ünitesi bozulmuş olabilir. Hard disk veya SSD'nizi kontrol ettirin.

Formattan sonra sistem açılıyor mu ?
Sistem açılıyor, çalışıyor fakat bir zaman sonra mavi ekran hatası veriyor mesela Youtube'da video izlerken. Windows 10 kurdum sonra Windows 7 kurdum hala devam ediyor. İşlemcisi i5-2400, ekran kartı ATI Radeon HD 4800 Series olarak gözüküyor normalde bu sistemin donmaması gerekli oyun ile işimiz yok sadece internette sörf amaçlı sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba; Depolama hatası olarak gözüküyor. Muhtemelen depolama ünitesi bozulmuş olabilir. Hard disk veya SSD'nizi kontrol ettirin.
Formattan sonra sistem açılıyor mu ?
Bu videoyu referans alabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bellek denetleme yaptım sağ alt köşede bir balon çıktı sorun algılanmadı yazdı. Başka ne yapabilirim bu arada bunu da Güvenilirlik İzleyicisinden aldım belki sorunun çözümü için yardımcı olabilir.
Kaynak
Windows

Özet
Beklenmedik şekilde kapandı

Sorun imzası
Sorun Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055

Sorunla ilgili ek bilgiler
BCCode: f4
BCP1: 0000000000000003
BCP2: FFFFFA8008794B00
BCP3: FFFFFA8008794DE0
BCP4: FFFFF80002DB1700
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Demet Kimliği: X64_0xF4_wininit.exe_BUGCHECK_CRITICAL_PROCESS_8924b50_IMAGE_hardware_disk

Sistem açılıyor, çalışıyor fakat bir zaman sonra mavi ekran hatası veriyor mesela Youtube'da video izlerken. Windows 10 kurdum sonra Windows 7 kurdum hala devam ediyor. İşlemcisi i5-2400, ekran kartı ATI Radeon HD 4800 Series olarak gözüküyor normalde bu sistemin donmaması gerekli oyun ile işimiz yok sadece internette sörf amaçlı sistem.
Format attıktan sonra sürücü kurmadan kullanınca yine mavi ekran hatası verir mi, sürücülerde sorun olmasın İSO dosyalarınız orijinal mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00