tanakasuna
Megapat
Sistem açılıyor, çalışıyor fakat bir zaman sonra mavi ekran hatası veriyor mesela Youtube'da video izlerken. Windows 10 kurdum sonra Windows 7 kurdum hala devam ediyor. İşlemcisi i5-2400, ekran kartı ATI Radeon HD 4800 Series olarak gözüküyor normalde bu sistemin donmaması gerekli oyun ile işimiz yok sadece internette sörf amaçlı sistem.Formattan sonra sistem açılıyor mu ?
RAM testini nasıl yapabilirim öbür arkadaş da depolama hatası diyor. Sabit disk için de mi test yapmalıyım?RAM testi yapmanı öneririm her RAM'i tek tek test et
Ne yapabilirim bu durumda?Merhaba; Depolama hatası olarak gözüküyor. Muhtemelen depolama ünitesi bozulmuş olabilir. Hard disk veya SSD'nizi kontrol ettirin.
Merhaba; Depolama hatası olarak gözüküyor. Muhtemelen depolama ünitesi bozulmuş olabilir. Hard disk veya SSD'nizi kontrol ettirin.
Formattan sonra sistem açılıyor mu ?
Bu videoyu referans alabilirsin:
Format attıktan sonra sürücü kurmadan kullanınca yine mavi ekran hatası verir mi, sürücülerde sorun olmasın İSO dosyalarınız orijinal mi ?Sistem açılıyor, çalışıyor fakat bir zaman sonra mavi ekran hatası veriyor mesela Youtube'da video izlerken. Windows 10 kurdum sonra Windows 7 kurdum hala devam ediyor. İşlemcisi i5-2400, ekran kartı ATI Radeon HD 4800 Series olarak gözüküyor normalde bu sistemin donmaması gerekli oyun ile işimiz yok sadece internette sörf amaçlı sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.