Formatta Hata ile Silinen Diskten Veri Kurtarma

luce

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 ile format işlemi esnasında sistemin kurulu olduğu (C:) sürücüsünü "silip" tekrardan biçimlendirecekken, hata ile verilerimin olduğu (D:) sürücüsünü "sildim". Format işlemine devam ettim. İşlemi tamamladım.

Ancak (D:) sürücüsüne şu an bir işlem yapmadım. Elbette şu anda tek amacım silinen verilere ulaşmak.
Diski yeniden oluşturup, veri kurtarma yazılımlarını denemeden önce, bu konu ile ilgili tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

Ek olarak silinen (D:) diski 1 TB tek parça halinde bir disk.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya bir göz atın derim. Çok önemli verileriniz varsa ücret karşılığında bu işi yapan şirketler mevcut.
Veri kurtarma şirketleri bozulan HDD/SSD için hizmet veriyor. Temiz kurulum yapıldığı için giden veriler, veri kurtarma programlarıyla kurtarılabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recuva programı hem sade hem hızlı hem işlevsel hem de ücretsiz.
Bölümü "Derin Tarama" ile taratın. Daha sonra ayarlardan Görünüm Şekli'ni Ağaç Görünümü seçerek daha kolay veri kurtara bilirsiniz.
371414

Fotoğraf yanlışlıkla biçimlendirdiğim taşınabilir harddisk' in tarama sonucu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı