Formattan sonra D: Diskinde kaybolan dosyaları geri getirme

myxing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben öncelikle başımdan geçenleri anlatayım:
Laptobuma format atmak istiyordum flash belleğe win7'yi boot ettim ve sonra formatı başlattım fakat format atacağım C kısmı orada gözükmüyordu D gözüküyordu. Sadece D'de de önemli dosyalarım vardı. Ben de C'yi formatlayabilmek için format kısmında yani windowsu yükleyeceğim kısımda gözükmesi için uğraştım fakat yapamadım daha sonra yapamayınca PC'yi açıp C'den bir kısım GB ayırdım format atarken ayırdığım bu kısmı gördü ben de sistemi oraya yükledim sonra PC açılınca D'de duruyordu bir de bir alan daha vardı tıklayınca biçimlendir yazısı çıkıyordu bunun eski sistem klasörü yani eski C klasörü olduğunu farkettim ben de sistemi farklı disk alanına almışken ordan bunu biçimlendireyim daha sonra diski genişletip yeni system alanına eklerim dedim fakat onu biçimlendirdiğimde mavi ekran verdi PC açılırken bootmsr gibi bir şey dedi ve açılmadı ben de bunun üzerine yine flash bellekle windowsu kurmak istedim fakat bu sefer de HDD'den hiçbir bölüm görmediğini farkkettim görmesi için bir çok şey denedim SATA driver kurdum yine görmedi. En son komut isteminden diskpart ile HDD'yi komple formatladım sonra gördü ve windowsu yükledim daha sonra PC'yi açıp Recep Beyin video ile anlatmış olduğu recovery ultimate programı ile komple tarattım fakat silinen dosyalarımı geri getiremedim Recep Beyin anlattığı gibi ayrılmış disk alanı yani D kısmına yapamadım çünkü windowsu yüklemeden önce dediğim gibi Diskpart ile komple formatladım şimdi ben eskiden D'de olan dosyalarımı nasıl gerigetirebilirim? Ben tek olan bu birimi 2 parçaya bölüp D kısmı diye ayırıp D'yi de tarattım fakat yine bulamadı. Çok önemli dosyalarım vardı nasıl geri getirebilirim? Lütfen yardımcı olun. Yazımın dağınıklığı için kusuruma bakmayın hızlı bir şekilde hemen yazmak istedim çünkü acilen dosyaları kurtarmam gerekiyor.

Recep Bey yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Arkadaşlar bir bilgisi olan görünce lütfen yardımcı olamaya çalışalım.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı