Formattan sonra düşük FPS değeri almak

Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarımı yeni formatladım. Formatlamadan önce hiç FPS problemi çekmediğim oyunlarda FPS problemi yaşıyorum. Örnek olarak aynı grafik ayarları LoL de formattan önce 150-250 FPS alırken şimdi 30-40 FPS alıyorum. Çok büyük bir düşüş. Birkaç bir şey denedim ve şunu fark ettim. Görev Yöneticisi açıkken oyundaki FPS değerim eskisi gibi yükseliyor. Görev Yöneticisi'ni kapatınca FPS yine 30'lara kadar düşüyor.
Ek olarak:
Windows'um güncel. Ekran kartımın driverını kurdum.

Bilgisayarınız güç planını kontrol edin. Eğer güç tasarrufundaysa dengeliye alın. Dengeli de çözmezse yüksek performansa alın.

Selamlar. Bilgisayarımı yeni formatladım. Formatlamadan önce hiç FPS problemi çekmediğim oyunlarda FPS problemi yaşıyorum. Örnek olarak aynı grafik ayarları LoL de formattan önce 150-250 FPS alırken şimdi 30-40 FPS alıyorum. Çok büyük bir düşüş. Birkaç bir şey denedim ve şunu fark ettim. Görev Yöneticisi açıkken oyundaki FPS değerim eskisi gibi yükseliyor. Görev Yöneticisi'ni kapatınca FPS yine 30'lara kadar düşüyor.
Ek olarak:

Sadece ekran karti driverini kurduysaniz yeterli olmaz. Bilgisayarim sag tik yonet aygit yoneticisine tiklayip yuklu olmayan driver varsa gorebilirsiniz. Cihazinizin sitesinden tum driverlari edinebilirsiniz.

Hocam belki unutmuş olabilirsiniz, Nvdia denetim ayarlarınızı yaptınız mı ?
Amd kullanıyorum.
Formatı attınız sürücüleri ne ile kurdunuz bir programdan kurduysanız ondan olabilir.
Program ile değil. Manuel olarak kendim kurdum.
Sadece ekran karti driverini kurduysaniz yeterli olmaz. Bilgisayarim sag tik yonet aygit yoneticisine tiklayip yuklu olmayan driver varsa gorebilirsiniz. Cihazinizin sitesinden tum driverlari edinebilirsiniz.
Hangisinin yüklü hangisinin yüklü olmadığını nasıl anlayacağım?
Amd kullanıyorum.

Program ile değil. Manuel olarak kendim kurdum.

Hangisinin yüklü hangisinin yüklü olmadığını nasıl anlayacağım?
Hepsi güncel gözüküyor.
Ek olarak:
Bu konudan anlayan bir hocamız varsa etiketliyelim lütfen.

Son düzenleme:
Oyunu pencere modunda oynamayı denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı