Formattan Sonra Ekran Kartı Isınma Sorunu

Craig

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 sene önce Samsung RV511 markalı laptop aldım. Bu sabah itibariyle format atmaya karar verdim. Yanımda gerekli araç-gereç bulunmadığı için bir bilgisayarcıya götürmek zorunda kaldım(istemesem de). Güzelce bir içini temizlettim ve Windows 7 pro format attırdım.

Malum Steam beleş Sniper Elite V2 dağıtmıştı. Onu yeniden indirdim ve ağır bir kasma sorunu yaşadım. Ekran kartı Driver'ini bugünkü en güncel sürümü yükledim. Fakat oyundayken 84 derece gibi bir rakama ulaşıyor. Haliyle kasma yapıyor ve oyun performansını düşürüyor.

Boştayken 60(hatta 65 derece oluyor) derecede stabil olarak kalıyor. Fakat formattan önce 75 dereceyi geçmiyordu.

p4Da1n.png

El0BaB.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum. Laptop samsung np350e7c bilgisayara format attıktan sonra ekran kartı ısınmaya başladı format atmadan önce amd hd 7670m ekran kartı varken formattan sonra amd hd 7600m gözüküyor bosta iken 75-80 derece oyuna girince 5 dk sonra bilgisayar kendini kapatıyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı