Formattan sonra hala devam eden mavi ekran hatası

byemre01

Hectopat
Sorunu anlatıyorum arkadaşlar. Windows 10 Pro sürümünü kullanmaktaydım 1 yıl boyunca falan sıkıntısız kullandım. Ama nisan ayından itibaren oyunlarda oyuna girerken ya da oyundan çıkıp lobiye dönerken mavi ekran hatası alıyorum. Bende temiz kurulumla Windows 8.1 Home sl'geçtim. Fakat hatalar hala devam ediyor. Genelde League of Legends oyununda oluyor. Windows 8'e formatlamadan önce Windows 10 kullanırken kurulum medyasını oluştururken bile oluyordu 15 dakikaya bir. Şimdi oyuna girerken de oluyor. Daha önce forum açtığımda bad sector taraması ve Memtest ile RAM taraması yaptım ve bir sorun gözükmedi. Forumdakiler de öyle söyledi. ATI Radeon HD 4650 ekran kartımın Windows 10 uyumlu Driver sürümü yoktu bende bu yüzden geçmiştim Windows 8E ama halen sorunlar devam etmekte. Minidump dosyalarını aşağıya bırakacağım sorun neredeymiş? Her minidump dosyasını incelerseneniz ya da programı falan varsa ben inceleyeyim sorun nerede? Umarım yardımınız dokunur da ben sorunumu çözerim. İyi forumlar.
Minidump dosyaları: MiniDumpFiles - Google Drive.
@MayCrasH @Murat5038

Not: Windows orijinal fakat etkinleşmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir kart ile deneyin bilgisayarcılara güven olmaz hocam.

Hocam kartsız denedim 1 saat sıkıntı olmadı. Ama oyun oynayamadım onboardla. Ekran kartı da bir tane var ama daha önce takınca ekran yeşil kareler oluyordu. Galiba tam takamadim ondan mı öyle bilmiyorum onu deneyeceğim şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı