Nikodem Herakles Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Geçen ay dizüstü bilgisayarım için SSD almıştım ve çok fazla şey yüklediğim için bilgisayarım yavaşladı. Şimdi ise format atmak istiyorum ama şunu merak ediyorum formattan sonra SSD hızı düşer mi veya herhangi bir sorun olur mu?
Geçen ay dizüstü bilgisayarım için SSD almıştım ve çok fazla şey yüklediğim için bilgisayarım yavaşladı. Şimdi ise format atmak istiyorum ama şunu merak ediyorum formattan sonra SSD hızı düşer mi veya herhangi bir sorun olur mu?
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #11 Damon Salvatore dedi: SSD sürücüsü var da ben mi bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... kursadnamli dedi: SSD'den bahsetmiyor, ekran kartı vs. diyor. Genişletmek için tıkla... Hayır SSD'den bahsediyorum ve evet SSD sürücüleri var. Örneğin Samsung Magician, Sandisk Dashboard, Crucial Storage Executive gibi. Nikodem Herakles dedi: SSD sürücüsünü mü kurmam lazım yoksa genel olarak mı dedin? Genişletmek için tıkla... Çok büyük farklar yaratmasa da SSD sürücülerini kurmanız tam verim alabilmeniz için tavsiye ediliyor. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: SSD sürücüsü var da ben mi bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... kursadnamli dedi: SSD'den bahsetmiyor, ekran kartı vs. diyor. Genişletmek için tıkla... Hayır SSD'den bahsediyorum ve evet SSD sürücüleri var. Örneğin Samsung Magician, Sandisk Dashboard, Crucial Storage Executive gibi. Nikodem Herakles dedi: SSD sürücüsünü mü kurmam lazım yoksa genel olarak mı dedin? Genişletmek için tıkla... Çok büyük farklar yaratmasa da SSD sürücülerini kurmanız tam verim alabilmeniz için tavsiye ediliyor.