Formula 1, Kasım Ayında Türkiye'ye Geri Dönüyor!

Katılım
28 Eylül 2016
Mesajlar
10.916
Makaleler
33
Çözümler
293
F1 GP hayranları için müjdeli haber!

Formula1, 2005-2011 yılları arasında 7 kez yarış yapılan Intercity IstanbulPark'a geri dönüyor!

Covid-19 nedeniyle pek çok ülke yarıştan çekilme kararı almıştı. Boşluktan yararlanan Türkiye, FIA'ya başvurusunu yaptı ve tarihin netleştiği müjdesi verildi.

Yarış, 9 sezondur F1'e hasret kalan Intercity İstanbulPark'da, 13-14-15 Kasım tarihlerinde seyircili olarak düzenlenecek. Ayrıca bu sene seyircili olarak düzenlenecek 4 yarıştan biri olacak.

IstanbulPark, ülkemizde olduğu kadar yurtdışında da hayranları olan bir pist. Fakat Türkiye'de F1'e olan ilginin azlığından dolayı listeden çıkarılmıştı. Umarız ki ilerki senelerde yeniden çekilme kararı alınmaz.
 
Virüs olmasa parası neyse verip giderdim. Umarız kalıcı bir şekilde takvime alınır ve o güzel İstanbul'umuzun o muhteşem pistini her zaman izleyebiliriz. Bence en iyi pistlerden bir tanesi hele 8. viraj...
 
400 liraya razıyım diyeyim. Senelerdir bekliyorum. Türkiye'ye gelmeseydi bile seneye maceristan Gp'ye gitmeyi planlıyordum.

Kesinlikle. Bende yıllardır bu anı bekliyordum. Dediğiniz gibi bende Azerbaycan'a gitmeyi planlıyordum. Umarız fiyatlar makul düzeylerde ve önlemler ciddi aşamalarda olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı