Fornite sebepsizce "Yasaklandı" hatası

Enesylm4z

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2017
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fortnite'a girerken 2-3 Gün önce VPN hatası almaya başlamıştım, bugün yasaklandı hatası alıyorum. Sistem banı yediğimi biliyorum fakat nasıl kaldırtırım?
 

Dosya Ekleri

  • unknown.png
    unknown.png
    79,3 KB · Görüntüleme: 454
Bloody mouse'lar PUBG Lite dahil bir çok oyunda makro (daha doğrusu hızlı tıklama kısayolu diyelim, çünkü makro tabiri yanlış olacaktır. Makro, örneğin A tuşuna bastığınızda B tuşunun işlemesi gibi bir şeydir.) kullanımı sebebinden yasaklanıyor. Kullanmanız, yüklemeniz hiç önemli değil, mouse'ların içinde önyüklü olarak geldiği için ban yiyen çok tanıdığım var. Bu arada ciddiyim, bir çok arkadaşım bloody mouse yüzünden ban yedi.
Benim eski bilgisayar varken de bloody kullanıyordum hiç şaşmadım. Fortnite ilk çıktığından beri oynuyorum fakat yeni bu hatayı aldım.
 
O zaman hile kullandınız. Madem hiçbir şey yapmadınız, sizce neden ban yediniz düşünebiliyor musunuz?
Ben PUBG Lite indirdikten sonra Forntite'da 2-3 kere VPN hatası aldım. PUBG Lite oynarken "bu cihazda oynanamaz" hatası alıyordum. Orijinal PUBG de var bilgisayarda o neden ban yemesin? SONUÇTA HİLE KULLANIYORMUŞUM!
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı