Portakal suyunun içerisinden kurt çıktı

426733

Hectopat
Kendime portakal suyu yaptım içine buz falan attım içecektim ki beyaz küçük bir şey gördüm. Çay kaşığı ile aldım sonra biraz yakından baktıktan sonra hareket ettiğini fark ettim bir baktım kurtmuş. Portakal suyunu sıktıktan sonra fazla kalan portakal suyunu içmiştim. Ama çok azdı yani çok çok az. Sizce bir şey olur mu böyle bir şey yaşamış kişiler deneyimini aktarırsa çok iyi olur.

Kendime portakal suyu yaptım içine buz falan attım içecektim ki beyaz küçük bir şey gördüm. Çay kaşığı ile aldım sonra biraz yakından baktıktan sonra hareket ettiğini fark ettim bir baktım kurtmuş. Portakal suyunu sıktıktan sonra fazla kalan portakal suyunu içmiştim. Ama çok azdı yani çok çok az. Sizce bir şey olur mu böyle bir şey yaşamış kişiler deneyimini aktarırsa çok iyi olur.

Protein o protein, hiçbir şey olmaz, portakalın ne kadar güzel ve doğal olduğunu gösteriyor.

Hocam yazın portakalı nereden buldunuz?

İçilebilir. Kurdun mideye zarar vermesi çok zor, hareket etmeye çalışırken mide asidinde erir zaten.
Eğer kurtları içmek istemiyorsanız tüm suyu süzgeçten geçirin, çıkan kurtları lavaboya dökün.
Meyve suyunu tekrar afiyetle tüketebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı