AFMF'yi onu diyorsun. Bence değil, destek alıyor olabilir ama etrafta sevilirse getiririz lafından sonra ben açıkçası donanım üzerine olduğunu düşünmüyorum.
NVIDIA bile RTX 20 serisinden beri AI kullanıyor, AMD bunu ilk defa yapacak, heh sanmıyorum.
AMD, yazılım ile donanıma yük bindirerek yapıyor anlaşılan.
bu 3000 serisinde reflex açarsak akıcılık hissi açısından daha iyi olacak ama fsr 3+fg ile açmamıza izin verilmiyor bunu halledebilirler mi acaba? Bide hangi o fpsyi alsakta o akıcılık hissine ulaşamama olayını güncelleme daha iyi hale getirebilirler mi?
bu 3000 serisinde reflex açarsak akıcılık hissi açısından daha iyi olacak ama fsr 3+fg ile açmamıza izin verilmiyor bunu halledebilirler mi acaba? Bide hangi o fpsyi alsakta o akıcılık hissine ulaşamama olayını güncelleme daha iyi hale getirebilirler mi?
Hocam, NVIDIA DLSS 3 ve FG'nin içinde Reflex otomatik bir şekilde var zaten, o yüzden eğer NVIDIA Denetim Masası'nda varsa Reflex oradan manuel açılıyorsa açabilirsin.
Hocam, NVIDIA DLSS 3 ve FG'nin içinde Reflex otomatik bir şekilde var zaten, o yüzden eğer NVIDIA Denetim Masası'nda varsa Reflex oradan manuel açılıyorsa açabilirsin.
Bana kalırsa'da yalan. Ama optik akış hızlandırıcı yüzünden getiremiyorlar anlaşılan.
Bu dediğimiz durumları yaşamamak için.