Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Anti-Lag+ bana kalırsa işlemci odaklı bir algoritma sayesinde çalışıyor.

Ne zaman on vs off video izlesem Anti-Lag+ açıkken CPU kullanımı %10 daha fazla oluyor.

Bu da açıklıyor bence çalışma mantığını.

Anti lag değil hocam 7000 serisinde fg donanımı olduğunu hatırlıyorum bu durumda daha iyi sonuç vereceğini düşündüm.

AFMF'yi onu diyorsun. Bence değil, destek alıyor olabilir ama etrafta sevilirse getiririz lafından sonra ben açıkçası donanım üzerine olduğunu düşünmüyorum.

NVIDIA bile RTX 20 serisinden beri AI kullanıyor, AMD bunu ilk defa yapacak, heh sanmıyorum.

AMD, yazılım ile donanıma yük bindirerek yapıyor anlaşılan.

Anti lag değil hocam 7000 serisinde fg donanımı olduğunu hatırlıyorum bu durumda daha iyi sonuç vereceğini düşündüm.

Belki, sadece 7000 serisinde optimize edildiği için.

AFMF, donanım kullanılsa çoK'den duyulurdu sağda solda.

NVIDIA, optik akış hızlandırıcılar sayesinde bu yakındığımız akıcılık, motion blur gibi hisleri önlediği bariz ortada.

Son düzenleme:
bu 3000 serisinde reflex açarsak akıcılık hissi açısından daha iyi olacak ama fsr 3+fg ile açmamıza izin verilmiyor bunu halledebilirler mi acaba? Bide hangi o fpsyi alsakta o akıcılık hissine ulaşamama olayını güncelleme daha iyi hale getirebilirler mi?

NVIDIA, optik akış hızlandırıcılar sayesinde bu yakındığımız akıcılık, motion blur gibi hisleri önlediği bariz ortada.
doğru ama 3000 serisine fg getiremeyiz demeleri bi tık yalan oldu.

Hocam, NVIDIA DLSS 3 ve FG'nin içinde Reflex otomatik bir şekilde var zaten, o yüzden eğer NVIDIA Denetim Masası'nda varsa Reflex oradan manuel açılıyorsa açabilirsin.

Doğru ama 3000 serisine fg getiremeyiz demeleri bir tık yalan oldu.

Bana kalırsa'da yalan. Ama optik akış hızlandırıcı yüzünden getiremiyorlar anlaşılan.
Bu dediğimiz durumları yaşamamak için.

reflex açtığımız zaman bir fark olur mu akıcılık açısından?

Son düzenleme:
Ben afmf sürücüsünü kurarken mavi ekran alıyorum. 23.9.3 sürücüsünde gözükmüyor.

Ama mavi ekran veriyor kurulum aşamasında. Sende kurulu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…